من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
۱_ پارافین جامد / پارافین کریستال /پارافین ژله ایی و پارافین مایع ۲_انواع قالب پلاستیکی مخصوص شمع سازی / ۳_ قالب های سیلیکونی به شکل دلخاه ۴_ظرف شیشه ایی ۵_فیتیله / ۶_ نگه دارنده یا گیره( این مورد تو بازار ایران طراحی خاصی نداره و خودمون بنا به خلاقیت از گیره یا سیخ چوبی استفاده میشه) ۷_اسید استئارین عطر شمع (در صورت دلخواه گیاه ِخوشبو مثل پودر وانیل ) /ترانسفر/ چسب ترانسفر رنگ شمع ( یا مداد شمعی )
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍