اونو باید بری توی سایت مخصوص پیگیری مرسوله پستی بزنی
بعدش میاد که بسته ت الان کجاست....
حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟ کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
یه دولتی کد مرسوله هست که توی فاکتوره خب؟! اونو باید بری توی سایت مخصوص پیگیری مرسوله ...
خب نوشته تجزیه و مبادلات فارس میدونم اما خیلی طول کشیده نمیارن ۶ اسفند ساعت ۱:۴۴ شب میخواستن بیارن شهرستان خودمون اما هنوز نیوردن ۲ ساعت از شیراز فاصله داریم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب نوشته تجزیه و مبادلات فارس میدونم اما خیلی طول کشیده نمیارن ۶ اسفند ساعت ۱:۴۴ شب میخواستن بیارن ...
نه عزیزم نرماله نگران نباش
شیراز خیلی دوره به تهران...
حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟ کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
نه اوردن الان شیراز اما از پریشب میخوان بیارن شهرستان ما که از شیراز ۲ ساعت فاصله داره
ببین دیجی کالا حمل مخصوص خودشو داره ، حتما میارن
برای من این اتفاق افتاده...... دو سه بعد از شهر کناری به شهرما ارسالش کردن
با این حال اگه نگرانی زنگ بزن پشتیبانی دیجی کالا
پشتیبانی گفت چون رسیده استان خودتون دیگه ما نمیتونیم کاری کنیم
وا 😐 مگه راننده اونا نباید بیاره
نمیدونم تجربشو نداشتم تا حالا ولی
یه روز صبر کن اگه نیوردن
زنگ بزن اداره پست..... یا خودت برو اگه نزدیگه
بعد اینکه من نمیشناسم اداره پست هاتون رو اگه اومده باشه به نزدیک ترین اداره پستتون حتما به گوشیت پیامک میاد