2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 84 پست
هیچ کس بهم کمک نمیکنه نمیدونم چه اتفافی قرار برام بیوفته فقط میدونم اگر نامزدم پیدام کنه ....

چکار میکنه؟میکشه؟برو مرکز پلیس نزدیک برو خونه بابات برو خونه اقوام 

اگه به فرض محال راست بگی ما جکار میتونیم بکنیم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا میبینن دروغشونم در میاد سریع میگن کاربری مال دونفره برو جانم برو سر درست.

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
هیچ کس بهم کمک نمیکنه نمیدونم چه اتفافی قرار برام بیوفته فقط میدونم اگر نامزدم پیدام کنه ....

برو عزیزم به درسات برس

واسه کتک خوردن از شوهر و ترس و فرار تو زندگی وقت زیاده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

حالت خوبه اول صبحی خودت می فهمی چی نوشتی  وقتی خیانت نکردی چرا فرار میکنی بعدشم یعنی چی نامزدم ...

نه گلم ساعت ۶ این اتفاق افتاد من الان اونجا نبستم 

درسته خیانت نکردم اما واقعا روم فشار میاره چرا با پسر خالت ارتباط داری 

تنها نمیذاره از خونه برم بیرون

به خدا که دلم کبابه نمیدونم باید چیکار کنم 

الان خواهرم با گوشی مامانم بهم پیام داده ابجی برو فرار کن دامادمون اومده ایننا داد و بیداد میکنه که شما رنم رو فراری دادید

نمیدونم چند سالته ، اما از من ۳۸ ساله به تو نصیحت

فانتزی قربانی بودن، مورد تجاوز قرار گرفتن ، کتک خوردن داری، .... شاید برای سنت باشه، اما نیاز به مشاور داری

من از شوهرم متاسفانه کتک خوردم و الان از این که تونست منو بزنه از خودم متنفرم ، و وقتی داشتم منو میزد ، گوشی که هیچی ، بچه ام رو هم جا گذاشتم و فرار کردم، و واقعا حال اینکه بیام نی نی سایت تاپیک بزنم نداشتم ، انقدر میلرزیدم که نمیتونستم حرف بزنم ، چه برسه به تاپیک

برو مشکلت رو حل کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

نمیدونم چند سالته ، اما از من ۳۸ ساله به تو نصیحت فانتزی قربانی بودن، مورد تجاوز قرار گرفتن ، کتک خ ...

من نمبدونم واقعا چیکار کنم برم پیش پلیس باید پزشک قانونی مراجعه کنم و هزار تا کوفت و زهر مار 

ظعیف هستم هیچ کس رو هم که ندارم که حرفم رو باور کنه

درسته نامزدیم اما حتی نمیذاره که تنها از خونه برم بیرون همیشه از بابام زتگ میزنه میپرسه که نرفت بیرون اگر بره بیرون بد بلایی سرش میارم