2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش باید عقلش برسه بده ولی اگه دیدی خودش عین خیالش نیست بگو فلان چیزو میگفت اینقد میشه ببین چی میگه اگه دیدی باز به روی خودش نمیاره بگو پولشو بهم میدی بخرمش .مثلا لباس س....ی باشه که چه بهتر

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خودش نمیگه پول بزنم واست؟وقتایی که میری خرید

معمولا با هم میریم 

اگ چیزی بخوام میخره ولی ی وقتایی دلم میخاد بدون اینکه من بگم پول برام واریز کنه اصلاشاید تنهایی بخام برم خرید همیشه ک با خودش نمیرم

مثلا بگو میخوام لباس بخرم. پول بزن حسابم.

ببین خجالت نکش که تا آخر زندگیت عادتش میدی. راحت بگو پول بزن حسابم خرید باید بکنم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
خب واقعا غرورم ب عنوان ی دختر نمیزاره ک گدایی پول کنم حتی شده از بابامم نمیگیرم

بابا فرق داره 

شوهرت خودش باید بگه وقتی نمیگه غرورو بزار کنار وظیفشه زن رسمی و قانونیشی 

چیزی نگو

خودش باید بگه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

2790
2778
2791
2779
2792