2777
2789
عنوان

کنکور پزشکی

319 بازدید | 35 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من می‌خوام کنکور پزشکی بدم ولی طاقت دیدن اینکه به یک نفر آمپول میزنن رو ندارم 

ولی خیلی به پزشکی علاقه دارم به نظرتون بعدا عادی میشه یا اینکه به مشکل بر میخورم ؟؟

خب اینطوری که نمیشه الان ما هنوز دهمیم و دارن تشریح انداما نشون میدن چه برسه به امپول 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تشریح جسد چی ؟ 😅 

واسه پرستیژ یا پولش می‌خواید یا علاقه دارید ؟

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
@نهنگعنبر     بیا ببینم خانوم النگو بدلی و عقده ای

چرابادیدن عکس النگوی یه خانم انقدر عزت نفس نداری که داری جرمیخوری بابا دست بالای دست زیاده حمال کهنه شور خدای اون سندروم داون درانتظارته صب کن

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
واا

ایشون یه بیمارروانیه بهش گفتم چرا سیلی زدی به صورت یه سندروم داون یتیم داره جرمیخوره ازحسادت

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
تشریح جسد چی ؟ 😅  واسه پرستیژ یا پولش می‌خواید یا علاقه دارید ؟

هدفم پول نیست هدفم اینه پزشک بشم برم تو روستا های محروم خدمت کنم خیلی علاقه دارم فکر کنم چون زیادی دلسوزم با دیدن صحنه ها حالم بد میشه