2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم باردارم خیلی لگن سمت چپم درد میکنه

طبیعی گلم زنداداشم همینجوریه.مادرشدن همینه بیخودنمیگم بهشت زیرپای مادره😍

من حسابم زهمه مردم این شهر جداست 🌷من امیدم ب خداست.بعد خدا باز امیدم ب خداست🌷
نمیدونم اولین باره اینجوری میشه ناله میکنه از درد

باید حتما ام آر آی بدن قرص گاباپاتین دردو کاهش میکنه ایشالله بهترشن.سنگینی وکارسخت انجام ندن

طبیعی گلم زنداداشم همینجوریه.مادرشدن همینه بیخودنمیگم بهشت زیرپای مادره😍

آخه طوری درد میکنه ک هر قدمی ک بر میدارم کلی گریه میکنم حتی سرویس هم نمیتونم برم دیگ دراز کشیده و یا نشسته هم اذیت میشم🥺🥺 بازم این حجم از درد طبیعیه؟؟

آخه طوری درد میکنه ک هر قدمی ک بر میدارم کلی گریه میکنم حتی سرویس هم نمیتونم برم دیگ دراز کشیده و یا ...

الان زنداداشم بیچاره ازدست درد و ویار ب جنون رسیده.دیشب رفته بود ازدرد دکتر آزمایش سونو دادچیزیش نبود خداروشکر.دیشب تاحدی درد داشت ک میخواستن بستریش کن.خداروشکر ازمایش خوب بودوسونو

الان زنداداشم بیچاره ازدست درد و ویار ب جنون رسیده.دیشب رفته بود ازدرد دکتر آزمایش سونو دادچیزیش نبو ...

خداروشکر چیزی نبوده 

منم از شدت درد دارم جون میدم فردا وقت دکتر دارم ببینم اون چی میگه

خداروشکر چیزی نبوده  منم از شدت درد دارم جون میدم فردا وقت دکتر دارم ببینم اون چی میگه

ایشالله ک چیزی نیس.توکل بخدا🤗

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز