2777
2789
عنوان

مادر عصبانی

774 بازدید | 22 پست

سلام مامانا 

من دوتا پسر ۷ و ۳ سال دارم که گاهی بشدت عصبی میشم از دستشون .. 

چیکار کنم که بتونم بیشتر روی خودم تسلط داشته باشم ؟  چطوری صبوری کنم ؟ خیییلی عاشقشون هستم وقتی شبا میخوابن و صورت کوچولوی معصومشون و نگاه میکنم عذاب وجدان آزارم میده جوری که کلی گریه میکنم که چرا عصبی شدم چرا داد زدم سرشون چرا سرزنشش کردم چرا چرا چرا ......

.دلم نمیخواد به مادر عصبانی و بداخلاق باشم😭

وقتی عصبانی میشی سکوت کن کاملا فکر کن بعد چیزی بگو سکوت عالی عمل میکنه حتی یه دقه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی عصبانی میشی سکوت کن کاملا فکر کن بعد چیزی بگو سکوت عالی عمل میکنه حتی یه دقه

امشب پسرم بهم گفت تو مامان خیلی خوبی هستی من خیلی بچه ی بدی هستم تورو خیلی اذیت میکنم هرجوری دلت میخواد منو تنبیه کن تا راحت بشی من اصلا ناراحت نمیشم😭😭😭😭😭

وقتی عصبانی شدی یه لحظه به خودت بگو امید ودنیای این بچه ها منم... به چشماشون نگاه کن یه نفس عمیق بکش  موقعیتتو عوض کن.. سخته ولی شدنیه ... همه مامانا عصبانی میشیم خسته میشیم کلافه میشیم...سخت نگیر از این دورانشون لذت ببر ...

امشب پسرم بهم گفت تو مامان خیلی خوبی هستی من خیلی بچه ی بدی هستم تورو خیلی اذیت میکنم هرجوری دلت میخ ...

اوخی عزیزم

اولا خودتو سرزنش نکن

بعدم هیچوقت نگو که بدن بگو خیلی خوبین اما فلان رفتارتون بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وقتی عصبانی شدی یه لحظه به خودت بگو امید ودنیای این بچه ها منم... به چشماشون نگاه کن یه نفس عمیق بکش ...

ممنونم .. این جمله ت یادم می مونه 

امید و دنیای این بچه ها منم نباید ناامیدشون کنم نباید دنیاشون و ترسناک کنم😞

امشب پسرم بهم گفت تو مامان خیلی خوبی هستی من خیلی بچه ی بدی هستم تورو خیلی اذیت میکنم هرجوری دلت میخ ...

اینطوری اگر فکر کنه اعتماد بنفسش نابود میشه رو آینده اش تاثیر میزاره ... بگو پسرم گاها من خسته میشم ناراحت میشم تو پسر خیلی خوبی هستی من ازت خیلی راضی ام به داشتنت افتخار میکنم ..ببخشید اگه عصبانی میشم ولی بیا بهم قول بدیم کمتر همو ناراحت کنیم 

ممنونم .. این جمله ت یادم می مونه  امید و دنیای این بچه ها منم نباید ناامیدشون کنم نباید دنیاش ...

اصلا خودتو سرزنش نکن.. ما مامانا ربات نیستیم گاهی اوقات واقعا کم میاریم خسته میشیم داغون میشیم.. 

اینطوری اگر فکر کنه اعتماد بنفسش نابود میشه رو آینده اش تاثیر میزاره ... بگو پسرم گاها من خسته میشم ...

همینارو بهش گفتم دقیقا ولی دائم میگفت نه تو خیلی خوبی من بچه ی بدیم .. این داغونم کرد 

این حس و من بهش دادم 

خودشو مستحق هرتنبیهی میدونه😭