2789
عنوان

کارگر جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4050 بازدید | 32 پست
چقدرم‌زیاد شدن این‌کارگر ها !  چ دستمزد های نجومی هم میگیرن! شبی یه تومن یک‌و نیم 😐

پولی که می گیرن در برابر شکستن روح و تخریب شخصیتشون چیزی نیست😨

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی چرا امام علی گفته برای ثابت کردن زنا باید 4 نفر دیده باشن تا بشه گفت زنا صورت گرفته؟؟؟ چون آنقدر این کار بده که امام علی میخواست این کار قبحش نریزه و حتی ب گوش کسی هم نرسه که زنی خطاکاره......و خدا ستارالعیوبه و پوشاننده گناه...... شاید اون خانوم منتظر کسی بوده..... قربونت ببخشید که گفتم بهت. فقط خواستم بگم قبح این ماجرا رو نریزیم..... ❤️

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
چرا دو تا چیزی که ربطی به هم نداشتنو به هم ربط دادی ؟ :|

گفتن کارگر جنسی درسته؟ منم گفتم زن خطاکار. دقیقا جفتشون یک چیزه عزیزم. حرف هدف من اسم نذاشتن و قضاوت نکردنه.

درآمدشون خیلی باهم متفاوته

خیلیاشون با نصف پول کارگر خدماتی میرن سرویس میدن از روی بدبختی    کسی بخواد پاک بمونه با همون پول کارگر خدماتی میگذرونه زندگیش رو دیدم که میگم طرف با دوتا بچه پرستار کودک بود هیچ وقتم راه کج نرفت الان دخترش وکیل شده پسرش هم حسابدار نون حلال ب این میگن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نه عزیزم منظورم تعداد شهادت غیربرابر زن و مرد برای پذیرش در دادگاه بود 

دادگاه رو حقیقتا در جریان نیستم. از قرآن و نحوه شهادت زن خطاکار بودن در زمان حضرت علی گفتم. که گفتن 4 نفر عاقل بالغ مرد باید شهادت بدن.... 

خیلیاشون با نصف پول کارگر خدماتی میرن سرویس میدن از روی بدبختی     کسی بخواد پاک بمونه با ...

منم با شما موافقم 

ولی الان حقوق پرستار و .. خیلی باشه 7-8 تومنه و اجاره خونه توی تهران حدود 3 تومن. اگه یه نفر دو تا بچه داشته باشه واقعا با 4-5 تومن اموراتشون خیلی سخت میگذره

من کارشون رو تایید نمیکنم اما سعی میکنم قضاوت هم نکنم

درآمد کارگر جنسی میتونه به راحتی تا 20-30 تومن برسه. به راحتی!

حالا این که کسی را 7-8 تومن کارگرجنسی میشه خب واقعا انتخاب اشتباهی بوده. اما شرایط زندگی خیلی سخت شده. با این هزینه ها نمیشه زندگی کرد