2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

109 بازدید | 10 پست

سلام.بچه ها هفته هشت بارداریم دکتر ازمایش کامل برام نوشت قندم 109بود.تو‌خانواده مادری و پدری اصلا کسی نداشتیم ک قند داشته باشه.اینم بگم ک شب قبل ازمایش ساعت ده و نیم یازده ی تیکه کیک تولد و ده دونه چهارمغز و نصف سیب خوردوم نتیجه بالا بودن قندم بخاطر این نبوده بنطرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتن دیابت بارداری دارم کفتن قندت بالاس باید بیاد پایین

دفعه دیگه برای آزمایش از شب قبل مراعات کنید عددش با توجه به چیزایی که خوردین بالا نیست 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اینایی که خوردی تاثیر داره

سعی کن تو بارداری سوپ جو و کدو سبز استفاده کنی هم سالمه هم برا دیابت عااالیه

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

یبار دیگه سر شب شام بخور بعد برو ایشالا درگیرش نشی خیلی بده من داشتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به دکترت بگو یه بار دیگ ازمایش بنویسه فقط قند هزینشم زیاد نمیشه 

ساعت ۹ شام سبک بخور هیچی نخور ۷ برو ازمایش

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭