2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ختم نداشتم

اولین بار که اومدن خواستگاری دو رکعت نماز خوندم که اگر به صلاحم نیست وصلت انجام نشه؛

به ۱۴ معصوم هم توسل کردم برای ازدواج ام...

و تو جامعه، مهمونی و دانشگاه با وقار بودم، جلف و سبک نبودم و در ازاش از خدا خواستم بهم همسر خوب بده که داد  

مشکلات تو زندگی مجردی و متاهلی ام خیلی زیاد داشتم ولی راجع به نکات موفقیت و روانشناسی زیاد مطالعه می‌کنم و سعی کردم مشکلات ام رو با یادگیری حل کنم...

یه نکته میگن مجردا‌ تو قنوت نماز میگن ربنا آتنا (فی دنیا حسنه)... منظور ازدواج خوب تو دنیا هست

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
هیچی  پسرها که چیزی نمیخونن ازدواج میکنن  پس دخترها هم نیاز نیست بخونن

بحث اینه کسایی که سرراه زندگیم قرار میگیرن چیزی نیستن که دلم بخواد بخاطر همین گفتم شاید با ختم مسیرم عوض شد و حداقل یه آدم خوب ببینم

ختم نداشتم اولین بار که اومدن خواستگاری دو رکعت نماز خوندم که اگر به صلاحم نیست وصلت انجام نشه؛ به ...

من نماز نمی خونم

خیلی خوبه که به خدا سپردی

دوست منم بخدا سپرد و ازدواج کرد

منم اتفاقا توی اجتماع هستم ولی خب آدم هایی که سرراه من قرار میگیرن یکم با معیارهام فرق دارن

کتاب رو منم دارم می خونم و فعلا با سیر عشق شروع کردم

ممنونم ازت

انشالله که خوشبخت باشی و بمونی ❤️

من نماز نمی خونم خیلی خوبه که به خدا سپردی دوست منم بخدا سپرد و ازدواج کرد منم اتفاقا توی اجتماع ...

من خواستگار پولدار موقعیت عالی داشتم ولی از لحاظ فرهنگی اخلاقی از خودم احساس کردم پایین تر هست و جواب رد دادم

چون میگفتم بعدا کارم به طلاق می‌کشه

همسرم رشته و کار و درآمد خیلی معمولی داشت ولی به نظرم اومد با هم میتونیم تا آخر عمر زندگی کنیم

اشکال نداره دیرتر ازدواج کنی ولی با آدمی ازدواج کن که معیار هات رو داشته باشه البته معیار های صحیح و منطقی

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

من با توسل به حضرت عباس و مادرش ام البنین با ی خانواده آشنا شدم یعنی مسجد حضرت ابوالفضل دیده شدم پسندیدن مادرش منو حالا دارن تحقیقات میکنن دعا کنید بی زحمت برام خوب پیش بره و به خاستگاری و بعدم به ازدواج ختم بشه ..ممنونم اسمم مهدیه هس .اسی انشاالله شما هم خدا بهترین همسر رو سر راهت قرار بده  به خدا توکل کن و ازش بخواه سعی کن نماز بخونی و تو قنوتش ایه ۷۴ سوره فرقان رو بگو و همچنین همه مجردا  بختشون باز بشه ..صلوات دوستان هر کسی پستم رو دید .الهی حاجت روا بشین .

خدایا شکرت🙏