2777
2789
عنوان

تله پاتی

370 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

لطفا اگه اطلاعات یا تجربه تله پاتی دارید بفرمایید و سوال دیگه هم اینکه چطوری میشه این نیرو را تقویت کرد؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند ماه درگیر تله پاتی با یکی شدم دریغ از یه پیام از طرف اون  فقط علاقه خودم بهش بیشتر شد  ...

خوب پس درگیر نشدین تلاش ناموفق بوده! 

من میخوام بدونم چطوری میشه موفق شد؟

یکی از اقواممون هست که قبلا با هم خیلی صمیمی بودیم(پسره)

و بعدش اون یه کارایی کرد که خب من ترجیح دادم این رابطه رو تموم کنم خلاصه از اون به بعد ازش متنفر شدم ولی همیشه بهش فکر میکنم نمیدونم چرا از ذهنم بیرون نمیره همه جا تصورش میکنم

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
خوب پس درگیر نشدین تلاش ناموفق بوده!  من میخوام بدونم چطوری میشه موفق شد؟

به نظرم اگه خود اون طرف نخواد هرچی تله پاتی کنی تاثیر نداره طرف من نخواست من هر روز باهاش تله پاتی میکردم با این وجود تاثیر نداشت

یه صلوات بفرس😍💛
😂😂😂😂😂ربط نداره؟ موقعی هم که بهش فکر نکردم اون ناراحت اومد تو خوابم

تله پاتی یعنی یه فکری را ذهنا به یه کسی القا کنید.

من ربطش را به حرفهای شما نمیفهمم. اصلا نمیفهمم حرفتون شوخیه جدیه سوالیه جوابیه؟

راستی روزایی که بیشتر بهش فکر میکنم احتمال خیلی زیاد میبینمش یا بالاخره یه چیزی پیش میاد که پای اون وسط باشه خیلی برام عجیبه دیگه عادت کردم روزایی که تو فکرشم میگم بازم شروع شد امروز دوباره باید ریختشو ببینم😑

به نظرم اگه خود اون طرف نخواد هرچی تله پاتی کنی تاثیر نداره طرف من نخواست من هر روز باهاش تله پاتی م ...

نه خب قطعا اینطوری نیست که به اراده طرف مربوط باشه. 

راستی روزایی که بیشتر بهش فکر میکنم احتمال خیلی زیاد میبینمش یا بالاخره یه چیزی پیش میاد که پای اون ...

همچین موردی را سالها قبل منم با یه نفر تجربه کرده بودم البته نه بهم علاقه داشتیم نه رابطه خاصی ولی هر وقت حرفش میومد یه جوری از یه جایی پیداش میشد یا زنگ میزد. یا پیام میداد ولی الان دیگه اونجوری نیست نمیدونم چرا؟!

همچین موردی را سالها قبل منم با یه نفر تجربه کرده بودم البته نه بهم علاقه داشتیم نه رابطه خاصی ولی ه ...

برای من خیلی عجیبه کاش میفهمیدیم علت این برخوردا چیه؟

من اولاش شک کرده بودم که شاید واقعا عاشق پسره هستم ولی اصلا گیج شدم از یه طرف ازش بدم میاد از یه طرف همش تصورش میکنم 

یجا شنیدم دونفر که از هم متنفرن یا دو نفر که عاشق هم دیگه هستن میتونن باهم تلپاتی برقرار کنن...

برای من خیلی عجیبه کاش میفهمیدیم علت این برخوردا چیه؟ من اولاش شک کرده بودم که شاید واقعا عاشق پسره ...

نمیدونم عزیزم ولی اون فردی که من گفتم میتوانم راحت بگم هیچ رابطه احساسی چه عشق چه نفرت بین ما نبوده و نیست ولی اون زمان اونجوری میشد الان سالهاست که همچین موردی پیش نمیاد.