2777
2789
عنوان

نامزدی

208 بازدید | 18 پست

سلام نامزدم حس میکنم خیلی دوستم داره آرومه اخلاق داره اما بی احترامی هم میکنه یه ماهه واسش لباسی خریدم هنوز نبرده عوض کنه بپوشه بنظرتون این بی احترامی نیس؟؟😔😔هر چیزی خواستم بخرم خونوادش میخوان نظر بدن😖😖😣😣خیلی از دستش ناراحتم اما واقعا عاشقشم و اونم میگه همینطوره ،،😔😔موضوع لباس فقط یکیش بود که گفتم بنظرتون این بی احترامی نیس؟؟😔😔💔

همسر منم وقتی دوس بودیم براش چیزی میگرفتم نمیپوشید

بعد ها فهمیدم چیزایی ک خیلی دوس داره رو کم میپوشه و جاهای خاص

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

منم ناراحت میشم

انگار کم اهمیت باشه یه موضوعی که بهم مرتبطه دلخور میشم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم وقتی دوس بودیم براش چیزی میگرفتم نمیپوشید بعد ها فهمیدم چیزایی ک خیلی دوس داره رو کم میپوش ...

آخه این فقط یکیش بود گفتم الان ۶ ماهه عقد کردیم قرارشد روز اول النگو بخره به جای جشن عقد الان ایقد دعوا داشتیم نخرید تا الان که قرار شو فردا بخره،اونم باید خواهرای عنترش دستور بدن اشغالا💔😔

آخه این فقط یکیش بود گفتم الان ۶ ماهه عقد کردیم قرارشد روز اول النگو بخره به جای جشن عقد الان ایقد د ...

توانایی مالیشو داره؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نامزدم ۲۸

چقدر اختلاف سنیتون زیاده 

بهش بگو قراره واسه من النگو بخری نه اونا

یکمی با سیاست رفتار کن 

هواشو داشته باش بهش اهمیت بده جذبش کن سمت خودت که بتونه جلو خانواده اش وایسه 

میگی واسه لباس هم عیبی نداره به دل نگیر شاید خسته بوده شاید حوصله نداشته 

اما تو میتونستی بگی پاشو بخاطر من بپوش 

مهربون باش همه چی درست میشه ..

چقدر اختلاف سنیتون زیاده  بهش بگو قراره واسه من النگو بخری نه اونا یکمی با سیاست رفتار کن&nbs ...

من صد بار گفتم اندازت نیست بیا ببریم برو عوض کن اما مثل اینکه من براش ارزشی ندارم فقط ظاهرا دوستم داره 😔😔

منم یه خاستگار دارم 27سالشه  بنظرت تو و نامزدت که انقدر اختلاف سنیتونه به مشکل نخوردین ؟

ما نه مشکل خاصی نداریم اما مثلا اون مثل من زیاد شوق و ذوق جوونی نداره دیگه با خواستگاری زیاد حرف بزن

من صد بار گفتم اندازت نیست بیا ببریم برو عوض کن اما مثل اینکه من براش ارزشی ندارم فقط ظاهرا دوستم دا ...

همش اینجوری نگو اع 

چرا بچه بازی درمیاری

یکمی سیاست میخواد که توام لجبازی کردی و ...

بابا قلقشو دست بگیر همه چی درست میشه .