2777
2789
جایی تو بودم همین الان تموم میکردم  خوب کردی بلاکش کردی

الانم تموم شدس اصلا جوابش ندادم

جالبیش اینجاس که خودشم قبول کرد پیام داده و چندتا حرف کوچیک‌زده احمق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منو نگفتید🙁 حسش بهم چیه

@s_ah_ar  

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
الانم تموم شدس اصلا جوابش ندادم جالبیش اینجاس که خودشم قبول کرد پیام داده و چندتا حرف کوچیک‌زده احم ...

آره به خودد اهمیت بده نزار کسی بهت دوروغ بگه 

نزار بجوری بشه که اعتماد کردن برات سخت بشه 

از حسش مطمعن نیست

یعنی چی؟ 

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
آره به خودد اهمیت بده نزار کسی بهت دوروغ بگه  نزار بجوری بشه که اعتماد کردن برات سخت بشه

زورم از اینجا میگیره که ادعای عاشقی داره 

ادعا داره که رفتم تو قلبش و همه چیزشم 

پیگیر بقیه دخترا هم هست بیشعور

آها مرسی عزیزم  بهم میرسیم یانه  حس میکنی چقد زمان میبره باهم مثل قبل شیم

یکم مشکل براتون پیش میاد ولی ردش مکنید 

مثل قبل یجورایی ولی یه چیزی همیشه کمه انگار 

عجبیه خودد میفهمی بعدا