2777
2789
عنوان

موی سفید

285 بازدید | 18 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم 

واسه مو سری که سفید شده جز رنگ چی وجود داره که سیاهش کنه بازم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هیچی نیست برا من کلن سفید میاد بالا 😃

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حنا هندی مه استفاده کردم خوب بی طاهره گیان 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
شامپو

شامپو چی 

بعد چند وقت اثر میکنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هیچی نیست برا من کلن سفید میاد بالا 😃

😭

حنا هندی مه استفاده کردم خوب بی طاهره گیان 

فدات عزیزم مرسی 

سلام گلم شامپو سبغ چهل گیاه.شامپو تریاک تو تاپیکم کارام هست فروشم واتساپه

مرسی عزیزم سر میزنم به تاپیکات

شامپو رنگه میشوری سیاه میکنه

بگم شامپو رنگ میخوام ؟؟؟

بگم شامپو رنگ میخوام ؟؟؟

موی سفیدو مشکی نمیکنه فقط شفاف میکنه اینم موهای سفید من 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی