پدرش قیافه گرفت ماشینو نداد میخواست بره برام شام بخره شوهرمم گریه کرد 😭 باهم گریه کردیم منم بهش دلداری دادم که قدرت بگیریم جدا شیم بریم جای دور یکم قراره پول جمع کنیم
به جای گریه یه کمی عرضه داشته باشه مستقل بشه، و خودش تلاش کنه، والا اگه من بودم پدرم ماشین رو بهم نمی داد تا آخر عمرم دور خانوادم رو یه خط قرمز میکشیدم نه اینکه بیام گریه کنم
کاربر آقا هستم،(هر وقت مشکلی برامون پیش میاد به تو پناه میبریم وقتی که مشکلمون رو حل کردی تو رو فراموش میکنیم ولی باز هم این بندههای فراموشکار و خطا کارت را فراموش نمیکنی و تنها نمیزاری)،( خدایا عاشقتم )
مرد سر چیزای الکی گریه نمیکنه اسی خلاصه از زندگیش گفته بعدشم غرورش خرد شده که گریه کرده
ایشون همینو گفته فقط بعد دقیقا همین اتفاق واسه ما افتاد تهش یکم غر زدیم بعد رفتیم دو تایی خودمون قدم زدیم حال کردیم دیگه هزار بار هزار تا چیز خواستیم نشده فردا هزاران بدبختی و مشکلات هست
ایشون همینو گفته فقط بعد دقیقا همین اتفاق واسه ما افتاد تهش یکم غر زدیم بعد رفتیم دو تایی خودمون قدم ...
خب گلم ادما باهم متفاوتن یکی اصلا ناراحت نمیشه یکی زو. فراموش میشه یکی عین همسر اسی احساساتی میشن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
واقعا همچون خانواده ای آدم داشته باشه نیاز به دشمن نداره توی روشونم نباید نگاه کرد کاس ...
به اون خدا قسم اگه من بودم تا آخر عمرم ارتباطم رو باهاشون قطع میکردم،وقتی غرور یه مرد شکسته بشه ،دیگه خانواده کیلویی چند😬
کاربر آقا هستم،(هر وقت مشکلی برامون پیش میاد به تو پناه میبریم وقتی که مشکلمون رو حل کردی تو رو فراموش میکنیم ولی باز هم این بندههای فراموشکار و خطا کارت را فراموش نمیکنی و تنها نمیزاری)،( خدایا عاشقتم )
الکی نیست اون پدره بی وجدان غرورشو خورد کرده جلوی زنش هیچی برای یه مرد بدتر و سنگین تر از این ...
پدرشوهر من اگه هزار تومن بده فرداش زنگ میزنه میگه پسم بدید ماشینش که به جونش بند خودشم سوارش نمیشه والا ما گریه نمیکنیم تازه سوژه خندمون میشه شوهرم فقط حرف های پدرش رو با شوخی خنده رو میکنه
حالا شماهم با یه اشتباه تا اخر عمرت این کارو نکن بالاخره اونا یه خبطی کردن تو ببخش😂😂😂
این به غرور یه مرد مربوط میشه که جلوی زنش شکسته شده، دیگه جبران نمیشه کرد
به نظرم این موضوع اصلا خنده دار نیست منت گذاشتن عادی نباید باشه
خب چیکار کنیم اخلاقشه مرد گنده رو که نمیشه عوض کرد تازه شوهرم خیلی بهشون میرسه هر هفته میبره میگردونه کلی هم خرید میکنیم حالا یه مغازه داشت یه جنس بردیم ۵ تومن ده بار گفت پولشو بدین جدی هم زنگ شوهرم هم سر به سرش میزاشت نمیداد بهش ولی میدونی چرا میخندیم چون نه محتاجشیم نه وابسته کارهاش و حرفاش برامون خنده دار کلا مهم نیست
بدم اومد وقتی که گفت گریه کرده ، باید وقتی بهش سوئیچ رو ندادن، یه اسنپ میگرفت و خودش میرفت، یا دست زنش رو میگرفت میبرد یه رستوران خوب مهمونش میکرد😂😂