2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😢

377 بازدید | 31 پست

امروز با مامانم و خواهرم رفتیم لباس عید بخریم یه سر به مغازه فامیلمون  زدیم ولی خب همش برای زنای سن بالا بود، خواستم چندتا لباس دخترونه که داشت رو پرو کنم ، رفتم اتاق پرو تو اینه که خودمو دیدم با لباسا واقعا خجالت کشیدم که چقدر چاق شدم نسبت به هم سن و سالام 😭😭 میخواستم به مامانم نشون بدم از اتاق خجالت میکشیدم بیام بیرون زنه گفت بیا ماهم ببینیم ، درو بستم 😭😢 لطفا کمکم کنین لاغر بشم . ۱۵۵ قدمه ۶۰ و خورده ای وزنم 

😶...خودت رو دوست داشته باش...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی میکنم ورزش هم بکنم ، پیاده روی ، ناهارم امروز نخوردم از غذا خوشم نیومد . شامم که نخوردم ، رفته بودیم بیرون بابام یه کیک گرف برام داشتم میمردم از گشنگی

😢😢

اراده کن لاغر میشی. غذاتو کم کن و تحرکتو ببر بالا 

اغلب تو این دوران کرونا چاق شدن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

اولین قدم واس لاغری اصلاح تغذیه است ، با ورزش خالی لاغر نمیشی تا وقتی ک تغذیتو اصلاح نکنی ، این دوتا کنار هم نتیجه میدن ، بعد اینکه باید ببینی اگر علت اضافه وزن بیماریه اول بیماری رو درمان کنی ، تخمدان پلی کیستیک ، تیروئید ، کبد چرب و...

اولین قدم واس لاغری اصلاح تغذیه است ، با ورزش خالی لاغر نمیشی تا وقتی ک تغذیتو اصلاح نکنی ، این دوتا ...

وای بیماری 😢 نمیخوام مریض باشم اصلا از هرچی چاقیه بدم میاد چون با خودش کلی درد و مرض میاره