2777
2789

یه سریال اکشن

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمشوگفته شاید😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه سریال ماموریتی

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....