2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما مشاور هستین

من تو دانشگاه دفتر مشاوره دارم.امسال  دو تا پرونده این مدلی داشتم که مرد بچه داشته.متاسفانه باعث اختلاف شدید شدن.خانم ناراضی از کم توجهی مرد و مرد ناراضی از رفتار بد خانم نسبت به فرزند.هر دو سوء ظن دارن.البته باید هردو واقع بین باشن

من تو دانشگاه دفتر مشاوره دارم.امسال  دو تا پرونده این مدلی داشتم که مرد بچه داشته.متاسفانه باع ...

عزیز این اقاهه تو طلاق نامه حضانت فرزندش با خودشه خب ولی دخترش گفته پیش مادرم راحتم و بخاطر همین شب پیش مامانش میخوابه ولی تو طول روز باباهه میاد دنبالش میبرش مدرسه ایی چیزی این مدل بنظرتون چون با مادر بچه در ارتباطه بدتر نیست ؟

عزیز این اقاهه تو طلاق نامه حضانت فرزندش با خودشه خب ولی دخترش گفته پیش مادرم راحتم و بخاطر همین شب ...

این دیگه بدتر.به نظر من .مرد باید توانایی انفکاک بین خانم جدید و دخترش رو داشته باشه.یعنی بتونه تعادل ایجاد کنه.افراط و تفریط در جانبداری باعث اختلاف میشه

این دیگه بدتر.به نظر من .مرد باید توانایی انفکاک بین خانم جدید و دخترش رو داشته باشه.یعنی بتونه تعاد ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتین خواهرم همه اینا رو میخونه ولی بازم کور هست نمیبینه و شک ندارم اگه با این اقا ازدواج کنه میشه طلاق