2777
2789

اصولا از بیخ با موضوع نفرین مشکل دارم!

خدایی روایتی چیزی ندیدم در باب تایید این موضوع

فقط درباره رضایت همسران از هم حدیث داریم که چه قدر برای خدا مهمه و اینا

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابام به مامانم میگه نگو . میگیره

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
نمیدونم🙁

تو امروز کلا هستیا🤞😂

صلوات‌میفرستی‌برام 🥺♥️کابری‌ سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍👩

ن عامو 

من انقد نفرین کردم هیجی نشد 🤣🤣😂

کوبیدم تو سینم نفرین کردم اصن نگرفت 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
تو امروز کلا هستیا🤞😂

😛

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😛

😂😜

صلوات‌میفرستی‌برام 🥺♥️کابری‌ سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍👩

خیلی دلم شکسته اصلا انگار يه آدم نفهمه هرچي ميگم فوری بحث میکنه. شاید باورتون نشه تنهایی انقدر صحبت میکنه تا قاطی میکنه. من اصلا بحث نمیکنم باهاش ولی اون يه تنه کلا عصبانیه... گیر افتادم تو این زندگی

مثلا امروز سر چی دعوا کرد. شاید بخندید و باورتون نشه ولی به خدا درده این وضعیت. 

باردار نميشیدیم رفتیم دکتر الان دکتر گفته مشکل از آقاس. از وقتی که دکتر اينو گفته ديگه دکتر نميره ميگه دکتر غلط کرده. خلاصه به خودم گفتم خب خودم توسل میکنم و حاجت میگیرم. امروز بهش فقط يه پيشنهاد کوچیک دادم گفتم ماه رجب صلوات ثواب داره  ميخوای يه تسبح صلوات بفرستي؟ بخدا نه اصراری نه چیزی. شروع کرد که این چيزا چيه امثال شما احمق هستن و...فقط تو دلم گفتم خدایا آخه چرا؟ من مگه چیکار کرده بودم این نصیبم شد. هر چیزی ميگي بحث میکنه. 

مثلا امروز سر چی دعوا کرد. شاید بخندید و باورتون نشه ولی به خدا درده این وضعیت.  باردار نميشید ...

خواهرم تو هم مثل من گیر کردی،چرا میخوای از همچین آدمی بچه بیاری فردا پس فردا بچه هم اسیر میشه 

خواهرم تو هم مثل من گیر کردی،چرا میخوای از همچین آدمی بچه بیاری فردا پس فردا بچه هم اسیر میشه 

چیکار کنم آخه. بخدا درمونده شدم. طلاق نميتونم بگیرم مامان قلبش مريضه همش بهش ميگم زندگیم خوبه. ميگم بچه بيارم خودم بزرگش میکنم 

چیکار کنم آخه. بخدا درمونده شدم. طلاق نميتونم بگیرم مامان قلبش مريضه همش بهش ميگم زندگیم خوبه. ميگم ...

انشاءالله مادرتون ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشن،به خدا بچه ها گناه دارن ،من اوردم اشتباه کردم ،خودم شدم یکی مثل شوهرم یه آدم عصبی و پرخاشگر ،میدونم الان درک نمیکنی چی میگم فکر میکنی بچه بیاری همه چی درست میشه ولی اشتباه میکنی