2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

306 بازدید | 17 پست
پسرم خیلی اروم بود همیشه باهاش ارامش داشتم اما جدیدن خیلی اذیت میکنه. نمیخوابه وقتیم که میخوابه به کوچکترین چیزی حساسه. وقتی خوابه ما حتی نباید حرف بزنیم تا اقا بیدار نشه. از کارو زندگیم افتادم. تازه بدتر از همه اینه که باید حتما رو پام بخوابه یعنی حتی اگه خوابه خوابم باشه از پام بزارمش پایین میدار میشه نق میزنه و مجبور میشم بزارم رو پام. خسته شدم دیگه دیشب تا صب همین وضع بود صب ساعت 5بلند شدم خودمو میزدم و گریه میکردم
 BabyFetus Ticker

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین تو خواب تکون میخوره پست دستشو میزاره دهنش ارم شه اگه لباس استین بلند تنش باشه نتونه جیغش در میاد. بعنی بدجوری به اینم عادت کرده. نمیخوام بچم به چیز خاصی عادت کنه ولی متاسفانه هس
 BabyFetus Ticker
داره دندون درمیاره گلم مادری تحمل کن پسر من هم 6 ماهست دوتا دندون سه ماهو نیم درآورد الانم دوتا بالاییش داره میزنه بیرون خب مادر شدیم واسه چی؟ باید تحمل کنیم
خدایا من خیلی خوشبختم ............... خدا جونم بهترین همسر دنیا رو بهم داده........... و بهترین پسر کوچولوی روی زمین مال منه ....سامیار........ پسر قشنگم............... احسان............. همسرم دوستتون دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم بابت همه چیز
تازه پسر من سرما هم خورده منم کمر درد دارم شاید دیسک باشه الان پسر منم رو پامه
خدایا من خیلی خوشبختم ............... خدا جونم بهترین همسر دنیا رو بهم داده........... و بهترین پسر کوچولوی روی زمین مال منه ....سامیار........ پسر قشنگم............... احسان............. همسرم دوستتون دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم بابت همه چیز