2777
2789
عنوان

ماسک صورت

251 بازدید | 23 پست

خانما میشه چند تا ماسک صورت معرفی کنین و اینکه صورتم چند تا جوش زده و جای لکه هاش مونده چی استفاده کنم و صورتم روشن بشه من اصلا هیچ لوازم مراقبتی استفاده نمیکردم و واقعا پوستم خیلی خوب بود واما صورتم این روزا خوب نیست همش لک داره لطفا میشه راهنماییم کنید🤗

ماسک واسه جوش صورت معرفی کردین لایک

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

منم لایک کنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی لایکم کنه لطفا

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ماسک برای جوش ؟ لک ؟ کدومش؟

جوش و لک

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
باشه عزیزم♥️

نرو فک کنم مرده

عزیزم ماسک خیار و آوکادو خودم استفاده کردم و واقعا تاثیر داره خودم تمام این‌محصولات دارم خواستی درخواست دوستی بده بیشتر بهت میگم فقط خواستم کمکم کنم اصلا نخواستم تبلیغ کنم خواستی میتونم‌راهنمایت‌کنم‌درخواست بده

همش😬

برای جوش از ژل ضد جوش استفاده کن مثل ژل ضد جوش سینره و لامینین (قیمت مناسب) که بهتر و سریع تر جواب بگیری و ماسک هم ماسکایی که چای سبز دارن میتونن موثر باشن

برای لک باید از ترمیم کننده و ماسکایی که خاصیت روشن کنندگی دارن مثل اونایی که سرکه سیب، زغال فعال، زردچوبه و ... دارن استفاده کنی یا اونایی که لایه بردارن مثل کرم لایه بردار یا ماسک جو دو سر به همراه اسکراب. مثل ماسک زرد وارمی یا ماسک مشکی فریمن

هیچ کدوم از این موادی که گفتمو به تنهایی برندار بزن به صورتت. اینا باید جز خواص ماسک مناسب پوست باشه که برای ph صورت فرموله شده.