2777
2789

چرا بعضی مردا انقد خودخواه ، بیشعور، بی فرهنگ، کوته فکر، و جاهلن؟

آیا هیچ مردی مثل شوهر من پیدا میشه که از دختر بدش بیاد؟؟

میگه فقط پسر!!

یه پسر دارم، الانم باردارم این یکی دختره، ظاهری میگه اشکال نداره، ولی باز تا دعوایی بحثی پیش میاد میگه از دختر متنفرم،

میگه حاضرم یه پسر بدرد نخور داشته باشم تا یه دختر خوب،

خیلی دلم گرفته، بعضی وقتا میگم کاش سقط میشد...

باز میگم خدایا حرفای شوهرمو نشنیده بگیر و ببخشش،

همش بهش میگم خوبه خدا یه پسر ناقص و عقب مونده بهت بده تا یه دختر سالم؟؟

امیدوارم خدا قهرش نگیره،

یکی باهام حرف بزنه آروم شم.

خدایا ناامیدم نکن.

اگه مثل من تو حسرت بچه می موند اینطوری نمی‌گفت

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان میفهمم چرا میدونی چرا چون منی که دخترم و الان ازدواج کردم و با شوهرم اختلاف دارم روزی صد بار تن خانوادم میلرزه از اینکه بلائی سرم نیاره اتفاقی نیوفته چون شوهرم کتک میزد اونا عذاب میدیدن چون یه دختر رو با هزار بدبختی بزرگ میکنن معلوم نیست نصیب چه کسی میشه چه بلائی سرش میارن 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

خاعکککککک این که پدرشه اینطوری میگه دیگه از اطرافیان چه انتظار 

خواهشا پشتیبان دخترت باش به پسرت هم یاد بده جنسیت فرقی نمیکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بگو نگرانی تختت بی وراث بمونه 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 

وای عزیزم همینو بدون دختر عشقه عشق اینقد نطر شوهرت برات مهم نباشه بابتش خداروشکر کن چرا نطرخودتو به شوهرتون وابسته میکنی مبارکت باشه خدا اینبار عشقو بهت داده 

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری
وای عزیزم همینو بدون دختر عشقه عشق اینقد نطر شوهرت برات مهم نباشه بابتش خداروشکر کن چرا نطرخودتو به ...

خب اون پدرشه،

بخدا بعضی وقتا از آینده میترسم، میگم نکنه شوهرم بشه مثل پدر رومینا اشرفی؟؟

خدایا ناامیدم نکن.