2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون هزاران بار از همین طرق از مردم کلاهبرداری شده و من کاملا در جریان روند این شرکت هستم باید وسیله بخری به مبلق بیست ملیون بود الان دیگه نمبدونم بعد بری وچندین  نفر رو التماس کنی که بیان وارد این کار بشن ..حضرت علی ( ع) فرمودند رو انداختن به کسی که میدونی روتو زمین مینداره گناهه بنظر من اگر شرکت موفقی بود التماس تمیکردن بیایم اونجا کار کنیم مثل این میمونه شرکت تبرک بیاد التماس کنه که از شرکتش خرید کنیم خب چیزی که خوبه نیاز به التماس نداره

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
چون هزاران بار از همین طرق از مردم کلاهبرداری شده و من کاملا در جریان روند این شرکت هستم باید وسیله ...

نه عزیزم الان دیگه اونجوری نیست.نباید اول خرید بزنی اصلا هیچ سرمایه ای نیاز نداره ولی من میبینم انقدر بد میگن ازش یه جوری میشم

نه عزیزم الان دیگه اونجوری نیست.نباید اول خرید بزنی اصلا هیچ سرمایه ای نیاز نداره ولی من میبینم انقد ...

نمیدونم هنوز تو شهر ما قبلش سرمایه میخواد و چرا وقتتونو هدر میدید برای اینجور چیزا بنظر من همین وقتو بزلری برای کاری دیگه نتیجه بهتری میلینی من ادمی میشناسم دوسال تو این شرکته و الان هیچ نداره 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز