2777
2789
عنوان

کسایی ک......

188 بازدید | 13 پست

میگین عکس شوهرمو ببینین میپسندین؟؟یا اینکه عکس شوهرمو ببینین خوشگله؟؟!!!!!!

واقعا چطور میتونید اینکارو کنید؟من مجردم هنوز ولی هرچقد فکر میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم ک یه روزی توی نینی سایت بگم شوهرمو میپسندین!!!!اینجا مجازیه نباید زندگی شخصی تونو تا این حد بیارین به مجازی ،درد و دل کردن ،حل مشکل ،کمک به هم برای اینجاس نه اینکه عکس همسرتونو!!!!!

من موندم اگه خانوما بگن نه زشته نمیپسندیم شما جدا میشین؟؟!!!!یا اینکه از بنده خدا زده میشین!!!!

هرکاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم😐😐😐

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم

منو جاریام با کفگیر مادر شوهرم همین الان یهویی+عکس

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو جاریام با کفگیر مادر شوهرم همین الان یهویی+عکس

این باز یه چیزیه

یعنی چی ببینین شوهرم خوشگله!!!!

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم
منم مخالفم با این کار. همسرمون هرچی که باشه چه لزومی داره بقیه در موردش نظر بدن؟ 

دقیقا حرف منم اینه همسرتون هرچیه برای خودتونه،قرار نبس کسی جز شما بپسنده

این باز یه چیزیه یعنی چی ببینین شوهرم خوشگله!!!!

چهرم چطوری +عکس

واقعا خیلی بده ک بخوای ببینی با نظر مردم ک عایا خودمو دوس داسته باشم یا نه

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
چهرم چطوری +عکس واقعا خیلی بده ک بخوای ببینی با نظر مردم ک عایا خودمو دوس داسته باشم یا نه

اینا برای مردم ازدواج میکنن،و با حرف مردم زندگی میکنن

واقعا زشته  شوهر شما عکستون رو بزاره توی گروه مردا بگه زنم خوشگله یا نه بدتون نمیاد واقعا  ...

و اینکه همونطور ک‌ مردا رو زنشون غیرت دارن،زنا هم باید غیرت داشته باشن،حالا اگه دختر خاله شوهراشون بهشون بگن چقد شوهرت خوشگله اونو از وسط نصف میکنن 

بعد. تاپیک میزنن دختر خاله بیشعور شوهرم.....

واقعا زشته  شوهر شما عکستون رو بزاره توی گروه مردا بگه زنم خوشگله یا نه بدتون نمیاد واقعا  ...

بدیه ما مردم اینه همه چیو زنونه مردونش کردیم اگه اونا اینکارو انجام بدن بده ولی اگه ما انجام بدیم چه ایرادی داره این حرفیه که میزنن تو موارد دیگه هم این جور مسائل و میبینیم چه برای زن چه برای مرد

واقعا منم هیجوره تو کتم نمیره که عکس همسرشون و میزارن و نظر میخوان 🤦‍♀️