2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری به بچهام یاد بدم توی جمع دیگران چطور رفتار کنن پسر ۸ سال رهتر ۷ سال

عزیزم بچه ها تابع پدر مادر هستن و سعی کنین با همسرتون توی خونه اونطوررفتارکنین 

و اینکه جایزه تعیین کنید براشون 

که اگر پسر خوبی باشی دختر خوبی باشی و اینجوری رفتارکنی بعداز مهمونی مثلابهت شکلات میدم 

عزیزم بچه ها تابع پدر مادر هستن و سعی کنین با همسرتون توی خونه اونطوررفتارکنین  و اینکه جایزه ...

کلن بچهای عصبانی هستن من خیلی ارومم ولی این دوتا صبح تا شب تو سر همدیگه میزنن منو شوهرم اصلا با هم بحث و دعوا نمیکنیم یا خیلی کم پیش میاد ولی این دوتا چون از اول پشت سر هم بودن و فاصله سنیشون کمه فقط دعوا میکنن اینو  جای  دیگه هم میریم انجام میدن و باهم دعوا میکنن به هم فوش میدن داد میزنن  همه میگن کاری به کارشون نداشته باش خواهر برادرن دیگه تو دخالت نکن  ولی نمیشه پسرم قوی تره دخترمو میزنه  دردش میاد  و اونم زورش نمیرسه به شدت عصبی میشه داد میزنه  و پیش دیگران هم خجالت میکشم بچهام فقط دعوا میکنن جایی نمیریم فقط خونه مادرم میریم که خواهر برادرام همیشه میاگ اونجا جمع میشیم   میگم زشته بقیه میفهمن میگن اینا همش دعوا میکنن میگن اشکال نداره  اونا که غریبه نیستن   ولی  من همیشه سعی میکنم زندگیم مرز داشته باشه نمیزارم کسی زیاده تو زندگیم سرک بکشه  

و یه مشگلم با همسرم دارم  همش میگه من از خواهر برادرای تو بدم میاد   کاریشم نکردنا  ولی همش میگه خوشم نمیاد ازشون  من نمیام خونه اونا  اگرم  میری تنها برو  یا اگر میاد  میگه خوشم نمیاد بخاطر تو میام   با خانواده خودشم دوست نداره رفت امد کنه  میگه دوست نداشتی اونجا هم نرو  خودت میدونی  ولی من با هیچ کدوم مشگلی ندارم  دوست ندارم با همه قطع رابطه کنم  از الان میگه عید خونه هیچ کدوم نریم فقط خونه پدر مادرامون بریم  من نمیخوام بیام هیچ جا خوشم نمیاد

کلن بچهای عصبانی هستن من خیلی ارومم ولی این دوتا صبح تا شب تو سر همدیگه میزنن منو شوهرم اصلا با هم ب ...

خب بنظرم جریمه کنشون 

مثلا هروقت هر کدوم مقصر بود یک ساعت خونه تنها بذارش اون یکی رو بگو می‌خوام ببرم پارک 

بله سنشون هم هست اما دیگه نباید انقد شدید باشه 

گل گاوزبان روزی یکبار دم کن بده بهشون

و یه مشگلم با همسرم دارم  همش میگه من از خواهر برادرای تو بدم میاد   کاریشم نکردنا  و ...

خب هرکس یه اخلاقی داره 

بنظرم کمتررفت و آمد کن یا تنها برو 

شوهر خاله منم همچین شخصیتی داره