2777
2789
عنوان

کمک کنید

138 بازدید | 18 پست

خانما دخترم چن وقته موهاش درگیر شپش شده هر چی فکرشو بکنید و توصیه کردن زدم کم میشه ولی ازبین نمیره.. موهاش از نظر قدی بشدت آب رفته و حجم موهاشم کم شده موهای  خوشگلی داره خیلی غصه میخورم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید کوتاه کنی و شامپو زد شپش استفاده کنی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
بله لیندا

بشين سرشو كامل تميز كن همه رو بگير بكش

اون تخمشو سعي كن تميز كني

با اون شونه چوبي ها كه بلندن زير دوش حموم از كف سرش شروع كن شونه كردن دو روزه سرش پاك ميشه غصه نخور 

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
بشين سرشو كامل تميز كن همه رو بگير بكش اون تخمشو سعي كن تميز كني با اون شونه چوبي ها كه بلندن زير ...

روزی نیم ساعت با چراغ قوه گوشی میشینم جدا میکنم علاوه براین یه روز درمیون موهاشونو شونه ریز میکنم نمیره ک نمیره

روزی نیم ساعت با چراغ قوه گوشی میشینم جدا میکنم علاوه براین یه روز درمیون موهاشونو شونه ریز میکنم نم ...

لابد خوب پاك نميكني وگرنه فاميلمون موهاش تا رو باسنش بود شوهرم داره شپش گرفت سريع خوب شد شامپوام نزد؟ شونه رو بزار تو سركه چن ثانيه يبار بعد با اون موهاشو شونه بزن، ضمنا بشين امروز كامل كامل  پاك من موهاشو با نيم ساعت اوكي نميشه موهاشم كوتاه نكن 

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇