2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم

200 بازدید | 21 پست

من یه داداش کوچیک دارم ۵ سالشه هر وقت مامانم اینا میان خونمون گریه زاری میکنه که میخوام وایسم و شب بخوابم و با هیچی گول نمیخوره که بره موقع خوابشم باید حتما تو‌ اتاق ما باشه چون میترسه

همیشه میمونه بعد روز بعد بعد از ظهرا شوهرم میبرش خونه مامانم 

شوهرم تازه از سفر برگرشته و مدتیه با هم تنها نبودیم 

طفلی شوهرم زنگ‌ زد که بگو بابات سر راهشون بیاد دنبالش

هستین بقیشو بگم ؟ 

خب بعدش

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد مامانم زنگ زد بهم که محمد ( داداشم) یک روز ماله تو منو بابات  خیلی پقته تنها نبودیم میخوایم امشب بریم بیرون خرید 

فقط حواست باشه که یه وقت تاپ و شلوارک جلوش نپوشیا 

با با شوهرت زیاد بغل و بوس کاری نکنی چون الان خیلی کنجکاو شده و فلان 

بعد مامانم زنگ زد بهم که محمد ( داداشم) یک روز ماله تو منو بابات  خیلی پقته تنها نبودیم میخوایم ...

خب

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بعد مامانم زنگ زد بهم که محمد ( داداشم) یک روز ماله تو منو بابات  خیلی پقته تنها نبودیم میخوایم ...

من بودم میزاشتمش دم در

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
الان به نظرتون من چی بگم به شوهرم وقتی خودش زنگ زده که بگو‌ بابات بیاد دنبالش ؟  نمیخوامم ماما ...

اینجاست ک باید بچه رو زود بخوابونی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆