2821
2789
عنوان

سوال

95 بازدید | 11 پست

اونایی که تو ی رابطه آشنایی برای ازدواج  هستن بعدش ی طرف خیلی راحت رابطه رو کات میکنه و اصلا هم عین خیالش نیست و به راحتی همه چی رو فراموش میکنه تو رابطه هم خیلی عادی برخورد داشته و زیاد وابسته نبوده به نظرتون سرش جای دیگه گرم بوده یا اینکه اصلا همچین آدمی رو دیدید یا برخوردی داشتین که بعضی ها مدلشون اینطوری باشه .

وقتی اینجوریه بهتر که زودتر بره چون بمونه شما وابسته تر میشی و تو اذیت میشی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انسان رو نمیشه حدس زد . یا از اول فقط برا تجربه یا هدف دیگه ای جلو آمده بود . و شاید دلش ی جایی دیگه گیر بوده . خب ما که میگی توی رابطه گرم نبود چرا گرم میگرفتی؟

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
انسان رو نمیشه حدس زد . یا از اول فقط برا تجربه یا هدف دیگه ای جلو آمده بود . و شاید دلش ی جایی دیگه ...

آخه تصمیمش جدی بود و خواستگاری هم اومده بودن خانواده ها در جریان بودن 

چند تاس یا اینکه فردی منطقی و از نظر خودش پخته اس ک میخوادعقلانی رفتار کنه و در صورت عدم تفاهم وابسته نشه

یکی اینکه ب احتمالدخیلی زیاد سرش چند تا جای دیگ گرم بوده گفته حالا بذار ی زن بگیرم سروسامون بگیرم!!!

یکی دیگه اشم اینه ک اصلا شخصیت و راه و روش درست نداره که درهر صورتی ب جز اینکه فرد منطقی و عاقل هیچکدوم نشون دهنده خوبی نیست و خداروشکر ک از الان رفته

البته شما باید رفتارای خودتم بسنجی ک آیا درست و موقر رفتار کردی کاری نکردی دل زده بشه یا رفتارات باعث شده ک ازت خوشش نیاد ک اینم باز نباید رو خودت قفل کنی چون ب نظر احساسی میای ک اینم بگم احساس تو آشنایی ازدواج درست نی خیلی 

خوشبخت بشی

مگه بمیرم و زنده بشم ،که

الان دارم میفهمم پسرا وقتی بفهمن دوستشون داری سرد میشن با این که بشدت احساسی ام اما  خیلی سنگدل ...

علتش چیه ؟؟ البته منم الان کاتش کردم که متوجه بشه اگه رو حرفی که میزنم وایمیستم و همونطوری که موندن رو بلد بودم رفتنم بلدم ولی احساس میکنم این وسط من کل علاقه و دلبستگی مو در اختیارش گذاشتم و صادقانه دوستش داشتم 

علتش چیه ؟؟ البته منم الان کاتش کردم که متوجه بشه اگه رو حرفی که میزنم وایمیستم و همونطوری که موندن ...

چون دوست ندارم ضعیف باشم  برای همین یه کار میکنم که بفهمه بود و نبودش برام فرق نداره با این که توی دلم دیونه وار عاشقشم 

علتش چیه ؟؟ البته منم الان کاتش کردم که متوجه بشه اگه رو حرفی که میزنم وایمیستم و همونطوری که موندن ...

عزیزم دوست داشتن ک سرزنش نداره که اشکالی نداره عزیزم گناه که نبوده!شد ی تجربه واست ی مدت دیگه اصلا یادت نی همچین شخصی بوده!

مگه بمیرم و زنده بشم ،که

چون دوست ندارم ضعیف باشم  برای همین یه کار میکنم که بفهمه بود و نبودش برام فرق نداره با این که ...

نمیدونم من بلد نیستم وقتی کسی رو دوست داشته باشم ابراز میکنم و صادقانه کسی رو دوست دارم اگه دوستش ندارم که دوباره نشون میدم ولی اینکه بخوام پنهون کنم رو بلد نیستم

عزیزم دوست داشتن ک سرزنش نداره که اشکالی نداره عزیزم گناه که نبوده!شد ی تجربه واست ی مدت دیگه اصلا ی ...

آره برام تجربه شد که دیگه شخصی رو صادقانه و از ته دل دوست نداشته باشم تا اینکه از طرف مقابل مطمین باشم

2824
2823
2791
2779
2792