بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش سن کم ادم کمتر حالیشه انرژیش بیشتره دوستای من اولین بچشونو ۲۰اوردن دومی ده سال بعد میگفتن اولیو نفهمیدیم اصن فک کردیم همیشه راحته
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
واقعا ارع دیگ وقتی تهوع دلسوزع اینا تحمل کردیم اونم میکنم دیگ من امنیوسنتز هم کرذم چقد میترسیدم ولی ...
ممنون همچنین برای شمارو انشالا همه چیز راحت باشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب