2777
2789
عنوان

اسم دخملم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 75 پست
هاناورستاخیلیی رایج شدن دنیزوتیارا بهتره

شاید تیارا بگیرم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
نه نتررس بخدا من دیروز رفته بودم لیزر ترسیده بودم مثل چی داشتم باخودم فک میکردم چرا پس رفتم سزارین ن ...

خدا کنه زایمانم راحت باشع سن ندارم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه زایمانم راحت باشع سن ندارم 

نگران نباش سن کم ادم کمتر حالیشه انرژیش بیشتره دوستای من اولین بچشونو ۲۰اوردن دومی ده سال بعد میگفتن اولیو نفهمیدیم اصن فک کردیم همیشه راحته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نگران نباش سن کم ادم کمتر حالیشه انرژیش بیشتره دوستای من اولین بچشونو ۲۰اوردن دومی ده سال بعد میگفتن ...

واقعا ارع دیگ وقتی تهوع دلسوزع اینا تحمل کردیم اونم میکنم دیگ من امنیوسنتز هم کرذم چقد میترسیدم ولی بعدش عاذی بودم خدا کریمه مرسی گلم خدا بچتو واست حفظ کنه

تیارا  خوبع❤

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

اسی چند ماهته 

من هنوز اسم دختر انتحاب نکردم خیلی سخته به نطرم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
اسی چند ماهته  من هنوز اسم دختر انتحاب نکردم خیلی سخته به نطرم

جانم هشت ماه 

اسی چند ماهته  من هنوز اسم دختر انتحاب نکردم خیلی سخته به نطرم

ار خیلی سخته

جانم هشت ماه 

بسلامتی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
مرسی عشقم 

😘❤

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
واقعا ارع دیگ وقتی تهوع دلسوزع اینا تحمل کردیم اونم میکنم دیگ من امنیوسنتز هم کرذم چقد میترسیدم ولی ...

ممنون همچنین برای شمارو انشالا همه چیز راحت باشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب