اجی زایمان چی بنظرت طبیعی یا سزارین ؟ دیوونه شدم بخدا
خودت چی میخوای طاقت طبیعیو داری؟؟من خودم وحشت داشتم از طبیعی بچمم درشت بود سزارین کردم جفتش سخته اگه ادمی هستی بد مریضو بد زخم نیستی سزارین برات راحت میشه من بچم درشت بود برش زیاد دادن سختم بود خیلیی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
مشکل اکثریت همینه دیگه منوجاریامم ترس داشتیم خواهرمم سزارین شد ولی هرچی جاریام سزارین براشون اب خوردن بود برای من بد بود حال عمومیم بشدت بد بود ولی جاریم سر ۵روز رف ارایشگاه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
نه نتررس بخدا من دیروز رفته بودم لیزر ترسیده بودم مثل چی داشتم باخودم فک میکردم چرا پس رفتم سزارین نترسیدم فک کن نصفه شب تکو تنها با شوهرم رفتیم بیمارستان رفتم اتاق عمل مادرم شنید داش سکته میکرد چون من هی قبلش میگفتم میترسم ولی واقعن هیچ تررسی ندارره دردم داری بهت مخدر میزنن شیاف میذارن