2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه گفت کاملا تاثیرگذاره 

گفتار درمانی بهتره

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

از نظر من خیلی موثر بود براش.هم وزن و رشدش هم تکلمش.البته من شیرخشک حاوی امگا سه دادم با پودر گردو و ...

من الان ۴سالشه ولی تاخیر گفتار داره میخام شربتش رو بهش بدم کدام شربتش خوبه 

من الان ۴سالشه ولی تاخیر گفتار داره میخام شربتش رو بهش بدم کدام شربتش خوبه 

شربت استفاده نکردم ولی این شیری که استفاده میکنم براش تا ده سال میشه اسمش آپتاکیده.برو داروخونه بپرس ببین کدوم شربت یا قرص ژله ای یا پاستیلی مناسبه براش.بعدم گردو و تخم بلدرچین رو هر روز و به طور مداوم باید بدی نه اینکه فک کنی با یکی دوبار میشه. من چهارپنج ماه هر روز میدادم.پودر گردو میریختم تو بستنی یکم آب شده مثل دسر میدادم شبا.

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اره ربط داره 

عزيزم تاثير خوبي داره هم تو يادگيري و تمركز هم تو تكلم وهم تو خوابِ و كاهش بيش فعالي متاسفانه من دير فهميدم و از ٢ سال و ده ماهگي پسرم شروع كردم اون موقع پسرم فقط چند كلمه ميگفت همين ولي الان كه سه سال و چهار ماهشه دايره ي لغاتش بالاي ١٥٠ لغت هست البته هنوز جمله نميگه

ولي كل رنگ ها رو بلده شمارش تا ١٥ و اجزاي صورت و بدن و شكلها ي هندسي 

من از پيشرفتس خيلي راضيم شما هم شروع كن اين شربتو

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

مشکل پسرتون دقیقا چی بود؟

هم خیلی لاغر و ضعیف بود هم بنا به دلایلی نمیخواستم دیر زبون باز کنه و احساس میکردم یکم داره تنبلی میکنه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792