manhoseini مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 5840 عنوان انتظار 88 بازدید | 4 پست اهنگ مهدیه محمد خانی ب اسم انتظار حتما گوش بدین امشب ماهواره ی تیکشو گذاشت دارم باهاش زار میزنم هرکی غمگینه الان گوش بده خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 1400/12/10 | 03:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هفتادوهفتی عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 393 من با آهنگ تورا که دیدم راغب خیلی گریه کردم...الانم که گوش کنم همینه بساطم امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
هفتادوهفتی عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 393 منم با گیر کردم شادمهر😢💔 حاجتت روا به این عید عزیز....غمت نباشه خدای تو و آقاتون خدای حضرت ابراهیمه.......امضات رو خوندم...توی پیری خدا نوید اسماعیل رو به حصرت ابراهیم داد...شما که سنی نداری امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16652 حاجتت روا به این عید عزیز....غمت نباشه خدای تو و آقاتون خدای حضرت ابراهیمه....... امضات ... ممنون گلم الهی دلیل گریه شما هم هرچی زودتر حل بشه ک همچین شبی ب راغب پناه بردین به حق صاحب امشب آمین❤