دوستان، من دخترم ۲۶ روزش هست و امروز تازه متوجه شدیم که کولیک داره، اینم میدونم که تا ۳-۴ ماهگی طول میکشه، فقط یه سوال داشتم، روز به روز دردها بدتر میشن یا بهتر؟ هرروز این دردهارو خواهد داشت؟
دختر من ۴ ماه و نیمه اشه برطرف نشده اما بهتر شده دیگه مثل سابق اذیت نمیشه
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
عزیزم دکتر دخترم به ما گفت قطره easy cool رو در صورت دل دزد هر 8 ساعت 7 قطره بدیم اوایل خیلی درد داشت و پاشو میکشید از درد ولی الان خدا رو شکر خیلی بهتره شاید در اثر مصرف این قطره باشه یا شایدم چون هر چقدر میگذره سیستم گوارششون بهتر میشه
دختر من ۴ ماه و نیمه اشه برطرف نشده اما بهتر شده دیگه مثل سابق اذیت نمیشه
البته دختر من کامی کالم.پدی لاکت . کولیکید میخوره
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
قبلا هر روز بود الان کمتره مثلا هفته ای دوبار سه بار یهو میزنه زیر گریه داروهای کولیکشو میدم ساکت میشه