2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

113 بازدید | 16 پست

دوستان، من دخترم ۲۶ روزش هست و امروز تازه متوجه شدیم که کولیک داره، اینم میدونم که تا ۳-۴ ماهگی طول میکشه، فقط یه سوال داشتم، روز به روز دردها بدتر میشن یا بهتر؟  هرروز این دردهارو خواهد داشت؟ 

دختر من ۴ ماه و نیمه اشه برطرف نشده اما بهتر شده دیگه مثل سابق اذیت نمیشه 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر دخترم به ما گفت قطره easy cool رو در صورت دل دزد هر 8 ساعت 7 قطره بدیم اوایل خیلی درد داشت و پاشو میکشید از درد ولی الان خدا رو شکر خیلی بهتره شاید در اثر مصرف این قطره باشه یا شایدم چون هر چقدر میگذره سیستم گوارششون بهتر میشه

Ich berge mich in deiner Hand
دختر من ۴ ماه و نیمه اشه برطرف نشده اما بهتر شده دیگه مثل سابق اذیت نمیشه 

البته دختر من کامی کالم.پدی لاکت . کولیکید میخوره

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
منظورم اینکه از ۲ ماهگی تا ۵ ماهگی که مشکلش حل شد هرروز درد میکشید یا یه روزهایی خوب بود؟

هر ماه بهتر میشد شناخت وقتی پیدا میکنه به اطراف بهتر میشن در اصل کولیک نیست شب و روز شون و گم کرده دارن ترس دارن بزرگ میشن بهتر میشن

هرروز اینجوری میشه؟

قبلا هر روز بود الان کمتره مثلا هفته ای دوبار سه بار یهو میزنه زیر گریه داروهای کولیکشو میدم ساکت میشه

هر ماه بهتر میشد شناخت وقتی پیدا میکنه به اطراف بهتر میشن در اصل کولیک نیست شب و روز شون و گم کرده د ...

ممنون که جواب دادید، انشاالله دختر منم روز به روز دردش کمتر شه