2777
2789
عنوان

گوشی A12 خوبه؟

466 بازدید | 24 پست

من بین دوتا گوشی موندم. A12 و A11. یچیزی میخوام که گوشی خوبی باشه. سنگین زیاد نباشه. دلم رو A12 هست. بنظرم A12 بخرم.کسی گوشی A12 داره؟ ازش راضیه؟ 

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

خواهرم چندماه پیش خرید و راضیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

A11دارم راضیم ازش

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم چندماه پیش خرید و راضیه

حافظش زود که پر نمیشه؟ 

باتریش خوبه؟ 

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
من a12 دارم راضیم همه چیش خوبه فقط صداش ضعیفه

اها. یعنی تا اخر زیاد کنیم میشنویم؟ 😂😐

حافظش زود که پر نمیشه؟  باتریش خوبه؟

نمیدونم عزیزم من ازش اطلاع ندارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سامسونگ نخر  حالا باز خودت میدونی  ولی خب a12 مدلشم بالاتره بهتره مسلما

از یسری دوستان پرسیدم. دلم رو سامسونگه. خانوادم الان 2 نفر سامسونگ دارن راضین.

نمیدونم عزیزم من ازش اطلاع ندارم

باشه عزیزم مرسی💛❤

باشه عزیزم مرسی💛❤

ن اسی خواهرم و زن داداشم هر دو آ ۱۲ گرفتن ناراضی خراب شدن و داداشم آ۱۱ داره خوبه راضیه

از یسری ها پرسیدم. همشون راضی بودن

شوهرم a12 داره خیلی گوشی خوبیه .. موقع خرید حافظه ۱۲۸ گیگ بخر .. دیگه چجوری میخاد سریع پر بشه؟ دوربین و بقیه چیزاشم خوبه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑