2821
2789
عنوان

ازدواج صوری

1115 بازدید | 28 پست

بچه ها من یه پسر دایی دارم که خواستگارمه هیچ علاقه ای بهش ندارم پسر بدی نیست کار میکنه دستش تو جیب خودشه ولی من دوسش ندارم حالا پاشو کرده تو یه کفش جز من نمیزارم باهیشکی ازدواج کنی منم میترسم بین اون و خوانواده ام دعوا و درگیری پیش بیاد میگه هر خواستگاری بیاد فلانش میکنم نمیدونم بیسانش میکنم حالا تصمیم دارم بهش جواب مثبت بدم ولی فقط تو شناسنامه یعنی هیچ رابطه ای نداشته باشیم شاااید حالا بعدا عاشقش شدم بنظرتون کارم درسته یا نه??هییییچ جوره ول کن نیست

🍃🌹عید مبعث پیشاپیش مبارک 🌹🍃‍

سه شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۰

ماه رجب ماه پربرکتیه.  ۲۷رجب روز مبعث حضرت محمد صلی الله هست! این روز مبارک، روز اجابت دعاست!!

دعای مخصوص  این روز:

✨یک مرتبه سوره حمد

✨یک مرتبه سوره قدر

✨یک مرتبه آیت الکرسی

✨سه مرتبه سوره توحید

✨هفت مرتبه صلوات

روایت است حضرت محمد(ص) فرمودند: روز۲۷ رجب رابه ۷مومن تبریک بگوید در کارش گشایش افتد و حاجتش برآورده میشود.

🍃🌹لطفا به همه یادآوری کنید🌹🍃

ازخدابراتون

روزي مريم، قصرآسيه، تقواي حسين، قلب خديجه،دوستي فاطمه، جمال يوسف، ثروت قارون، حكمت لقمان، ملك سليمان، صبرايوب، عدالت علي، حياي زينب، عمر نوح،  وفاى حضرت ابولفضل(ع) و محبت اهل بيت رسول الله (ص) را خواهانم🌺🍃

♥️التماس دعا ♥️

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حماقت نکن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ازین حرفا نصف پسرا میزنن جدی نگیر 

میگن اگ با یکی غیر من رل بزنی بعدا میکشمش فلان 

هیچ غلطیم نمیکنن

بعدم برو خداروشکر کن ک ب همچین ادمی حسی نداری وگرنه بدبخت بودی نمتونستی ول کنی

مزاح میفرمایید دیگ؟؟ازدواج کنی بعدا عاشق بشی؟ بدون رابطه؟! بگو تو اخه عددی هستی ک بخای خاستگارمو فلان کنی؟ رد دادن مردم ولا😂 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فقط تو شناسنامه چطوره دیگه 

عقد کنید شرعا وقانونا همسرشی وباید تمیکن کنید ،اینکه عاشقت نیستم بهم دست نزن اصلا منطقی نیست 

نمیخایش سر حرفت بمون بگو نمیخام ،چرا شناسنامتو بیخود سیاه کنی وبعد هم باعث اختلاف بیشتر خانواده ها شید

درست نیس بعدا چون به خیال خودش زنشی بت‌.... 

جواب منفی و تمام پسرا از این حرفا زیاد میزنن

بعدشم پسر داییت راضیه برا ازدواج صوری؟ 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
فیلم سینماییه مگه...کتکت میزنه مجبور میشی رابطه ام داشته باشی..یه بزرگ خاندانی چیزی ندارید اینو بشون ...

مشکل اینه خونمون روستاست محیطش کوچیکه دعوا پیش بیاد دیگه آبروم میره هزارتا حرف درمیارن