merlin95 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 344 عنوان تغییر رشته 70 بازدید | 8 پست سلام بچه ها کسی هست تغییر رشته انجام داده باشه،مثلا از انسانی بره تجربی ،یا کلا از این چیزا آگاه باشه؟ 1400/12/09 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6171 میخای از انسانی بری تجربی امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
merlin95 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 344 کدام پایه هستی؟ دهم؟ یازده هستم میخام برم ولی نوبت اولم بالای ۱۸نبوده میخاستم بدونم نوبت دومم بالا باشه میتونم برم
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6171 ار ه عزیزم من خودم تجربیم از الان بت میگم بزرگترین اشتباهو داری میکنی اول ببین توانایی خوندن ساعت مطالعه بالا رو داری بعد بیا رشته پزشکی و پیرا نیاز به تلاش فوق العاده ای داره من خودم میخام بیام انسانی ولی خیلی دیگ دیره امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ری_را_rira عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1352 یازده هستم میخام برم ولی نوبت اولم بالای ۱۸نبوده میخاستم بدونم نوبت دومم بالا باشه میتونم برم آزمون تغییر رشته بین دهم و یازدهم برگزار میشه.تابستان چند تا درس تخصصی رشته ای که می خوای توسط مدرسه برگزار میشه و اگه حد نصاب را آوردی یازدهم را رشته جدید میخونی.البته باید شرایط این رشته جدید را در هدایت تحصیلی متوسطه اول داشته باشی. مرا هزار امید هست....
merlin95 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 344 آزمون تغییر رشته بین دهم و یازدهم برگزار میشه. تابستان چند تا درس تخصصی رشته ای که می خوای توسط مدر ... میتونم برم یعنی نچبت اولم زیاد خوب نشد ولی اگ نوبت دومم خوب باشه میتونم تغییر بدم؟
ری_را_rira عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1352 میتونم برم یعنی نچبت اولم زیاد خوب نشد ولی اگ نوبت دومم خوب باشه میتونم تغییر بدم؟ با مشاور مدرسه ات صحبت کن که شرایط تغییر رشته چیه؟. نگو برای خودت میخوای چون ممکنه خوب جواب نده.تغییر رشته در همان مدرسه ای که هستی صورت میگیره. مرا هزار امید هست....