2777
2789
عنوان

بدنسازا بیاین

77 بازدید | 15 پست

سایزامو بگم ببینید چیو زیاد کنم چیو کم کنم و چقدر 

قد ۱۶۵/۵

وزن ۵۷

دور سینه ۹۲

دور کمر۷۵

دورشکم۹۰

دورباسن۹۵

دور ران ۵۱

دور ساق۳۰

دوربازو۲۸

دور مچ ۱۴/۵

بدنساز نیستم

بای😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بدنساز نیستم....اما به نظر من همه چیت عالیه😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مرسی عزیزم لاغرم به نظر خودم

لاغری خوبه که😍...مث من خوبه که عین بشکه ام..قد کوتاه و تپل☹️..چقد دلم میخواست لاغر بودم و لباس چین چینی میپوشیدم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
لاغری خوبه که😍...مث من خوبه که عین بشکه ام..قد کوتاه و تپل☹️..چقد دلم میخواست لاغر بودم و لباس چین ...

نگو اینجوری به خودت 

تپلی خوبه مدلای عرب میبینم انقدر حسرت میخورم 

نمی دونی نامزدم چقدر سرم غر میزنه هی میگه کاش تپل بودی

ایششششش با قد ۱۶۵ ، ۵۷ کیلویی ؟؟؟؟ من که راضی نیستم اه اه اه😏😒 الآن میترکم از ح ...

😂😂

من که از لاغری خیری ندیدم تازه خوب شدم چوب خشک بود ۴۸ بودم

مدلای عرب میبینم تپلن انقدرحسرت میخورم

نگو اینجوری به خودت  تپلی خوبه مدلای عرب میبینم انقدر حسرت میخورم  نمی دونی نامزدم چقدر ...

منم شوهرم میگه لاغر نشو حق نداری لاغر بشی...آخه تمام تپلیم تو پایین تنه هست🙈..ر.ا.ن.و .ب.اسن...ولی خودم دوست ندارم.☹️...سالهاست دلم میخواد باسنم تخت باشه...ران هام کوچیک بشه..هرکاری میکنم تکون نمیخورن

منم شوهرم میگه لاغر نشو حق نداری لاغر بشی...آخه تمام تپلیم تو پایین تنه هست🙈..ر.ا.ن.و .ب.اسن...ولی ...

به چشم خواهری به به 😍😅

پس خوبه دیگه پایین تنه ات تپله 

من برعکس باسن ماسن به زور باشگاه یکم برجسته میکنم که اونم یه ماه نرم میخوابه

همون میخوام چاق شم  گفتم با بدنسازی وزن بگیرم اونم احساس میکنم شکمم چلوتر اومده

ببین عزیز برنامه غذایی ورزشی مناسب از یه مربی خوب بگیر نوع ورزش کردنتم صحیح نیست که همچین اتفاقی افتاده حتما نوع درست رو کار کن چون خدایی نکرده مشکلات برا کمرت ایجاد میشه که دیگه موقع باردار شدن ممکنه برات مشکلات ایجاد کنه یا مهره های کمرت آسیب ببینه