2777
2789

تواشناهامون دیدم سینشوبریدن💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

🙂داغون میکنه بیمارو خالم اول پرتو درمانی کرد بعد شیمی 💔

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خانمها به جای لیزر برای از بین بردن مو های زائد زیر بغل از نوره اصل استفاده کنند اصلا دچار این سرطان نمیشن البته که در صورت وقوع در طب سنتی قابل درمانه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
چرا داغون؟ من ۱۷ میخوام پرتو درمانی بشم😭😭😭

عزیزم مشکل خاله‌من این  بود سرطان سینه رو دیر رفته بود  برای تشخیص فکر کن یه سال بعد ضربه به سینه و درداش رفت دیگه سرطان کل بدنش و گرفته بود  ک داغون شد

اما همسایمون خیلی زود رفته بود سینه رو برداشته بودن و شیمی کرده بودن الان سالم و سرحالِ😘

نگران نباش

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
خالتون الان چطورن؟

چند وقته متوجه شدین؟

عزیزم میشه بگی چه علائمی داشتی که به دکتر مراجعه کردی و فهمیدی سرطان سینه داری؟

من مرتب برای کیستهام سنو میشدم که یهو تو یکی از سینه هام پشت یکی از کیستام این مرض پیدا شد

کلا در عرض ۲ ماه فهمیدیمو سریع در آوردیم

خیلی خوبه ک زود متوجه شدی انشاءلله زود خوب بشی جانم 

سال دیگه خدا یه نی نی سالم و صحیح بهت بده 

خیلی خوبه ک زود متوجه شدی انشاءلله زود خوب بشی جانم  سال دیگه خدا یه نی نی سالم و صحیح بهت بده ...

مرسی عزیزم فعلا که مشغول فریز جنین هستیم تا ۱۷ بیشتر وقت ندارم بعد درمانهام شروع میشه