2777
2789
برای قتل مشکلات خانوادگی  مجوز نیست، برای مشکلات جنینی هم مراجع باید نظر بدن

وقتی نظر به سقط بدن باید انجام شه جون مادرم مهمه فقط بچه نیست!مادرم هست

من حرفی از مشکلات خانوادگی نزدم 

منظورم اینه که حواسشون باشه در زمان مناسب باردار شن 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برمیگشتم به قدیم به مامانم قرص ضد بارداری میدادم

اخ ...همیشه میگم اگه برگردم عقب از عروسی مامان و بابام جلوگیری میکردم...مامانم میگه تو که میری عقب ، بیشتر  برو از عروسی ننه بزرگ و بابا بزرگت ، جلوگیری کن که منم دنیا نیومده بودم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
كاش مادرم در حق من اين لطف و ميكرد و سقطم ميكرد به جاي اينكه منو بياره به اين دنيا حسرت همه چي به دل ...

خودت تلاش کن، 

بعد هم اگه همه چی که این دنیا بود ،حرف شما درسته ،این دنیا فوقش ۱۰۰ ساله اون دنیا بینهایته

به خاطر این شاید ها که نمیشه کشت بچه رو  

چند روز پیش یه فیلم سونوگرافی دیدم ، فیلم کورتاژ. تقلای بچه برای اینکه زیر تیغ کورتاژ نره واقعا دردناک بود😥😥😥😭😭😭😭😭

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

وقتی شرایطشو نداری نباید بذاری باردار شی . مشکلات مالی ‌‌و خانوادگی و ‌‌..‌. 

حالا اگه این اتفاق افتاد، به دنیا نیوردن اون بچه بهتر از اینه که بدنیا بیاد و توی فقر بزرگ شه، توی دعوای پدر و مادر یا با والدین معتاد و هزار بدبختی دیگه بزرگ شه

چرا وقتی شرایطشو نداری سقطش نکنی؟؟حماقت محضه!

که بمونه و بیاد تو جهنمت 

شرایطو فراهم کن بعدش تصمیم بگیر حامله شین،اینکه بچه روزیشو باخودش میاره همش دروغه اگه میاورد که طرف محتاج یه قوطی شیر یا یه دارو ساده ده بیس تومنی واسه بچش نبود،که به این و اون رو بزنه

بچه نداشتن سخته ولی اینکه داشته باشی و شرایطت صفر باشه سختتره،

وقتی شرایطشو نداری نباید بذاری باردار شی . مشکلات مالی ‌‌و خانوادگی و ‌‌..‌.  حالا اگه این ات ...

هیچی دلیل بر قتل نیست، وقتی اومده خواست خدا بوده

واینکه اکثر این خانومایی که سقط میکنن مشکلات مالی ندارن