2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شکم بعد از قرص اورژانسی

5865 بازدید | 20 پست

دوستان، من دو سه هفته پیش ۸ تا قرص روکین به عنوان اورژانسی خوردم و ۵ روز بعدش خون‌ریزی داشتم. حالا ۱۷ روز گذشته و زیر شکم من خیلی ورم کرده و بزرگ شده یه وقتایی درد هم دارم. کسی می دونه به خاطر چیه این حالت ها ؟ از عوارض قرصه یا چی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونریزیم بعد از سه روز قطع شد، دقیقا مثل پریودم بود. ولی نمی‌دونم چرا شکمم اینجوری شده. کسی تجربه ای ...

عزیزم منم امروز 21 روزه از مصرف قرص اورژانسیم گذشته و درد های شبیه به پریودی دارم اگر قرص نخورده بودم فردا موعدم بود

چرا یک هفته بعد از مصرف قرص 5 روز پریودی سبک داشتم امروزم بی بی چک زدم خداروشکر منفی بود

خدا رو شکر‌. شاید عوارض قرصیه که خوردیم. شکمتون هم بزرگ شده ؟ من خیلی انگار نفخ و ورم داره شکمم.

انشاالله میگذره عزیزم خیالت راحت شما بی بی چک استفاده نکردی؟

انشاالله عزیزم. من نه چون خیلی وسواسی شدم جدیداً همش بی بی چک استفاده میکنم گفتم دیگه نکنم حالا که پریود شدم. ولی خب فکرش میاد.

2790
2778
2791
2779
2792