2777
2789
عنوان

ازدواج

214 بازدید | 25 پست

سلام خانوما،راستش امروز انقد فکرم درگیر بود و دلم گرفته بود ک دیگ اومدم با شما حرف بزنم،

عزیزای دلم ازبین شما کسی بوده ک خیلی تلاش کرده باشه برای ازدواج یا خواستگار اومده جور نشده ازشون خبری نشده یا هم ک خودتون پسند نکردین،هرچی ختم و چله گرفتین جواب نداده،تهش بگین نکن بختم بستس؟نکن خدا نمیخواد نکن مشکلی هست؟اما تهش ازدواج کرده باشین؟

و بهم بگین چرا اینطوریه؟میدونم مشکل خیلیی دخترام همینه،سن و سال خاصیم نداره،

اصلا دیگ اینک بگن قسمتت نبودن،هنوز زمانش نرسیده،خدا داره برات قشنگ ترش میکنه آرومم نمیکنه اوایل ادم اروم میشه اما بعدش دیگ ن،😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا همینو میگن😂😂😂😂 بعدمک ازدواج کردن و ب نظر خودشونبهترینو انتخاب کردن باز میگن خریت کردن ازدواج کردن کاش صبر کرده بود😂😂😂 و ب همین منوال از این افکار هس تا اخر عمر و دنیا.... بیخیال باش زمانش ک برسه میشه.... اگه دقیقا بعد چله گرفتن و ذکر گفتن نشده چون زپان میطلبه تا ب اون موقعه برسه....خیلی ها تو سی سی و پنج حتی چهل ازدواج میکنن

اره من بودم دنیایی خاستگار داشتم اما نمیشد یه بار دعا پیدا کردیم تو خونه بعد ش شد 

اخه من با نامادری زندگی میکنم اتاق خودمم گشتم چیزی نبود از طرفیم با دعاهای قرآنی شروع کردم چندین ماه خوندم گفتم اگ سنگینی و جادویی هست باطل بشه،پیش دعا نویسم نرفتم گفتم گناهه قرآنی گفتم باطل کنم،دیگ چیکار کنم آخه؟

اکثرا همینو میگن😂😂😂😂 بعدمک ازدواج کردن و ب نظر خودشونبهترینو انتخاب کردن باز میگن خریت کردن ازدو ...

کاش بشه ادم تهش بگ کاش صبر میکردم اما بشه،این همش نشدنه ادمو خل میکنه

منم همین جوری بودم ۲۵ نامزد کردم ولی بدموقعی بعد فوت مادرم

خسته شدم نامادریم تو کار دعا و جادو هست اما من میام‌میگم خدایا خودمو سپردم ب تو،خودت مراقبم باش تو قدرت برتری،قرآن‌میخونم ب ائمه متوسل میشم،خسته شدم ک هی نمیشه،

واقعا مثل من بودی و نمیشد؟

چقدر دعا کردی صبر کردی؟

من چیکار کنم آخه برای منم بشه؟