2777
2789
عنوان

خیانت خالم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 106 پست

وای خدایا چقدررر خیانت زیاد شده به کجا داریم میریم.بخدا چت با نا محرم عاقبت نداره.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت بگو بهش تذکر بده

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

کار خالت خیلی بده شکی توش نیست

ولی اینو یادت نره که همیشه کاسه کوزه ها سر  اون ادم فضوله ی داستان خراب میشه حتی اگر دخالتاش از سر دلسوزی باشه 

در ثانی ممکنه قتل و خون ریزی ناموسی پیش بیاد که اگر اینطور باشه قطعا شما هم مقصرید 

چرا حبس 😳

شوهرش بااون مرده روتخت خونه خونش گرفته بودتش دروقفل کرده بودزنگ زده بود110هم واسه دخترخالم هم اون مردیکه عوضی شلاق وحبس بریدن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

اسی زنگ بزن استخاره بگیر بین اینکه بگی بهشون یا نع ببین خوب در میاد 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

وای خدایا چقدررر خیانت زیاد شده به کجا داریم میریم.بخدا چت با نا محرم عاقبت نداره.

خیانت از قبل ب همین اندازه بوده فقط الان فضای مجازی هس پخش میشه و همه می‌فهمن 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
به نظرم فراموش کن  خالت حتما یه کمبودی داشته خیانت کرده هیچکس الکی خیانت نمیکنه

حرفت اصلا منطقی نیست بانو دور از جون همین بلا سرت بیاد مچ شوهرتو بگیری کم گذاشتی

منظورم خالت نیست اسی عزیز ولی این واقعا نامردیه بی وجدانیه دور از انسانیته مریضیه

دختر خالت تو حبسه؟ به چه جرمی؟

گفتم گلم ب جرم زناخیانت به همسر

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔