2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس حتما اینو ک گفتم بخور  تخم بارهنگ توی یک استکان عرق نعنا یذره بجوشون با نبات ۲۱ روز مرتب بخ ...

ممنون مرسی عزیزم حتما انجام میدم پناه برخدا ایشالله خوب بشم 

ممنون مرسی عزیزم حتما انجام میدم پناه برخدا ایشالله خوب بشم 

بخدا سردی بدنتو رفع کنی خوب خوب میشی انشاءالله

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
برام دعا کنید عزیزم.

چشم عزیزم حتما .ولی اصلا نترس اصلا من دوستم خیلییی بد بود یهو کامل فلج شد ولی الان خوب خوبه 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

شما درد هم داشتید؟

من یه سری علایم دیگه دارم اما از روز جمعه هفته گذشته یک دفعه انگار تمام جون از پام رفت و حرکت دادنش برام سخت بود از شمبه خیلی درد دارم و موقه راه رفتن دردش زیاد نشون نمیده اما برای نشستن و بلند شدن و بالا پایبن کردن از پله خیلی درد دارم امروز بهتر شدم خداروشکر

میخام بدونم درد ام اس به همین شکله یا متفاوته

عزیزم اصلا نترس و استرس نداشته باش استرس و نگرانی باعث تشدید این مریضی و هر مریضی دیگه ای میشه. به متخصص ام اس مراجعه کن و درمانتو شروع کن. سعی کن گرمیجات بیشتر بخوری خرما و عسل حتما تو رژیمت داشته باش.

[QUOTE=228494947]عزیزم اصلا نترس و استرس نداشته باش استرس و نگرانی باعث تشدید این مریضی و هر مریضی دیگه ای میشه. به م ...[/ممنون مرسی عزیزم. تحت نظر دکتر قلیانچی هستم رشت. میخواستم برم پیش دکتر عظیمی ک اصلا نوبت نمیدن 

شما درد هم داشتید؟ من یه سری علایم دیگه دارم اما از روز جمعه هفته گذشته یک دفعه انگار تمام جون از پ ...

منم‌ حمله بهم دست داده بود درد داشتم موقع حرکت پاهام.ولی اگه شک داری حتما ام ار ای بده 

منم‌ حمله بهم دست داده بود درد داشتم موقع حرکت پاهام.ولی اگه شک داری حتما ام ار ای بده 

یعنی درد شماهم مثل من بود یا متفاوت بود؟من کل پام درد نمیکنه فقط رون پام یه قسمت هست دست میزنم و فشار میدم خیلی درد داره نمیدونم درد از ام اسه یا اصلا درد ام اس اینجوری نیست

2823
2791
2779
2792