2821
2789
عنوان

فحش دادن کودک

119 بازدید | 13 پست

سلام.خانما راهنماییم کنید لطفا عاجز شدم.پسر ۲/۵،متاسفانه فحش یاد گرفته که مدام تکرار میکنه .هیچ دلیل خاصی هم نداره میبینی یکهو میگه یا وقتی ما بهش میگیم به فلان چیز دست نزن یا نکن.فحش میده.دعوا و تنبیه هم فایده نداشته باز بلافاصله تکرار میکنه.چکار کنم؟

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️

پسر من هم همین.

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی 

وقتی فحش میده بی توجه باشین بهش 

وقتی حساسیت نشون بدین بدتر میشه بی تفاوت باشین از سرش میفته

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

من تویه پیج دیدم وقتی بچه فحش میده خودتونوعصبانی نشون ندین اون سعی میکنه بیشت اینکاروکنه سعی کنین کلمه هایی شبیه اونوب کارببرین تاحواس بچه پرت شه مثلااگ گفت کثافت بگین چی؟ کسالت داری؟ ماوقتی کسی حال ندارومریصه بهش میگیم کسالت داره

بیخیال باش یادش میره حساسیت نشون بدی تکرار میکنه

اخه نمیشه میرم خونه مادرم به خواهرم بی دلیل فحش میده یا ب پدرم اونا رو خیلی دوستداره ولی میگه.باعث ناراحتی من شده

اخه نمیشه میرم خونه مادرم به خواهرم بی دلیل فحش میده یا ب پدرم اونا رو خیلی دوستداره ولی میگه.باعث ن ...

بچس نمیدونه که معنیش چیه

هرچی حساس شی بیشتر میگه، تو معذرت خاهی کن ازشون ولی عکس العمل نشون ندین

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

بی توجهی کامل.پیشاپیشم معدرت بخواه از خانواده ها و بگو یکم مدارا کنن.اصلا نه دعوا کنین نه بخندین.ببینه برا کسی معم نیست نمیگه.من نمیفهمم فحش دادن پسرا چه جذابیتی داره که یادشون میدن.یکی پیشش گفته دیگه جانم‌رفت امدتو کم کن باهرکی هست

بچس نمیدونه که معنیش چیه هرچی حساس شی بیشتر میگه، تو معذرت خاهی کن ازشون ولی عکس العمل نشون ندین

اون بنده خداها اصلا به روی خودشون نمیارن میگن بهش توجه نکن.بچه اس.

هر فحشی می ده براش معادل پیدا کن 

معادل خوب 

مثلا بیشعور میشه چوپ شور 

هر موقع اون فحش رو میده اسم معادلشو ببر بگو اخه مگه من چوپ شورم، مگه من خوراکیم 

بعد اون معادله میوفته تو دهنشم بعد به مرور از ذهنش میره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بی توجهی کامل.پیشاپیشم معدرت بخواه از خانواده ها و بگو یکم مدارا کنن.اصلا نه دعوا کنین نه بخندین.ببی ...

متاسفانه شوهرم و خانوادش اصلا مراقب صحبت کردنشون نیستن محبتشون هم با حرف زشته 

شما چکار میکنید.چه اتفاقی باعث فحش بده؟

هیچی خودم بی توجهی می کنم شوهرم عصبی میشه واکتش نشون میده اونهم خوشش میاد بیشتر می کن

واقعا موندم

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز