2777
2789

اره البته نه خیلی کلا اندو با پری بزرگ میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اره البته نه خیلی کلا اندو با پری بزرگ میشه

شما اندو داری؟من دوماه دارو خوردم ۳ سانت کوچیک شد با وجود پریودی.بعد سونو این ماه پریود شدم دوفاستونم میخوردم یعنی بزرگ شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اندو داری؟من دوماه دارو خوردم ۳ سانت کوچیک شد با وجود پریودی.بعد سونو این ماه پریود شدم دوفاستون ...

سلام عزیزم

منم اندو دارم ،میشه راهنمایی کنی کدوم دکتر رفتی و شرایطت چجوری بود منم دنبال دکتر میگردم ساکن شیرازم

سلام عزیزم منم اندو دارم ،میشه راهنمایی کنی کدوم دکتر رفتی و شرایطت چجوری بود منم دنبال دکتر میگ ...

عزیزم شما که شیرازی برو دکتر البرزی عالیه.منم فعلا تازه فهمیدم کار خاصی نکردم هنوز