2777
2789

حالا بگو کلاس اول راهنمایی ؟؟یعنی هفتمه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یا اول دبیرستان یعنی دهم؟؟؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه ابتدایی! 

۱۶۰ خوبه اصولا برا اینکه قد کوتاه نشه جلو پریود شدن رو میگیرن ولی یه ازمایش کلی ببره که مشکلی نداشته باشه و به نظرم ارثه دیگه

😶😶😶وای

من پنجم شدم ناراحتم ک چرا اینقدررر زود شدم

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
وا مجبورین الکی بگین اخه؟پسر من خیلی بین همسناش قدبلنده 127دیگه 160بلوفه

ما کلا بلندیم راست میگم خودم 179 راست میگم دروغ نمیگم البته با دارو دادن شده 160 چون خانواده ی ما این خیلی مهمه