2777
2789
عنوان

برای سقط چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ساک رو نوشته داخل کاویته رحم دیده شد. 

دکتر چه حرف مفتی زده گفته خارج رحمی🙄

داخل رحمه، به نظرم دو سه هفته دیگه صبر کن. شاید رشد کرد. اگر پوچ باشه خودش دفع میشه

عزیزم ساک رو نوشته داخل کاویته رحم دیده شد.  دکتر چه حرف مفتی زده گفته خارج رحمی🙄 داخل رحمه، ...

دکتر میگه داخل رحم هم باشه رشد نمیکنه 

منم دو روزه لکه بینی دارم ، نمیدونم چکار کنم 

صبر کنم یا نه 

مگ دگتربهت شیاف ندادمن ک رفتم بهم شیاف دادخونریزی یالک نکنم دگترت ببخشیدهیچیونمیفهمه

نه شیاف نداد

اون از روی عدد بتا که رشد نمیکنه و خوب بالا نمیره گفت رشد خوبی نخواهد داشت 

سونو هم نوشت فقط برای اینکه مجوز باشه برای سقط وگرنه توی مطب که بودم قبل از سونو گفت این بارداری خوبی نیست و کاش خودت به خونریزی میفتادی که دیگه آمپول هم نزنی 

دکتر میگه داخل رحم هم باشه رشد نمیکنه  منم دو روزه لکه بینی دارم ، نمیدونم چکار کنم  صبر ...

به نظرم با یکی دو تا دکتر دیگه مشورت کن. 

یه موقع قرص و دارویی چیزی استفاده نکنی که خودت دور از جون یه کاریت بشه. 

عزیزم ببین خارج رحم خطرناکه خودتم میدونی منجربه ازدست دادن یه لوله میشه ولی داخل رحم باشه تاچند هفته ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

خیلی دو دلم 

خودم میگم صبر کنم ، از یه طرف خانواده میگن حرف دکترت گوش کن و از بلاتکلیفی خودتو خلاص کن 

از یه طرف لکه بینی دارم و دکترم کاری نکرد 

فقط بخاطر عدد بتا که دوبرابر نمیشه گفت این بارداری خوب نیست 

به نظرم با یکی دو تا دکتر دیگه مشورت کن.  یه موقع قرص و دارویی چیزی استفاده نکنی که خودت دور ا ...

نه دارو مصرف نمیکنم 

ولی لکه بینی دارم و این روی مخمه

به دکتر هم گفتم ولی انقدر روی سقط تاکید داشت که هیچی برای لک نداد

نمیدونم واقعا چیکار کنم  خیلی دو دلم  خودم میگم صبر کنم ، از یه طرف خانواده میگن حرف دکت ...

عزیزم میگم عجله نکن مشکل داشته باشه خودش سقط میشه 

حداقل دوهفته دیگه صبر کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ای درکار نیست  من خودم دو هفته ست جنگیدم با چنگ و دندون نگهش دارم اما وقتی خدا نمیخواد ، ن ...

زعفران اصلا اثری نداره یا باید قرصشو بگیری یا آمپولی که دکتر داده رو بزنی،رازیانه و زیره و آویشنو من تو۵ هفته امتحان کردم هیچ اثری نداشت قرص مصرف کردم