2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه موقع هست که آدم گیر می‌افتد ، اولش نه قصد خیانت داره و نه خودشو آدم این کار می‌دونه  ، یهو می بینه تا خر خره تو کثافت است، 

یه  نوع هست که طرف فقط تماس جسمی رو خیانت می‌دونه و غیر از اون را میگه تعامل و روابط عمومی فکر باز این مزخرفات 

یه نوع هست طرف اینقدر از خودش مطمئن است و زنش را دوست داره که وارد هر رابطه ای میشه و طبیعی است که زنها خوب بلدن آقایون را دلبسته کنن آخرش معلومه 

کمتر کسی به قصد بدجنسی و خیانت وارد رابطه عاطفی میشه معمولا به تدریج علاقه و محبت شکل می‌گیرد و کار به جای باریک می رسد یه حالتی هم هست که آدم آنم ها برای تیغ زدن میان طرف آقایون ، بعضی مردا بد نیستند اما بی اراده و در مقابل زنان شل میشن ، بهرحال عقل میگه آدم در شرایط خودشو قرار نده بیخودی با دوست شوهر خواهر و خواهر زن و همکار زن همسایه لاس نزنه چون از همین جا و چیز های پیش پا افتاده خرابکاری پیشمیاد

خدایا توبه من الان ازدواج نکردم که بخوام خدای نکرده خیانت کنم خوبه گفتم من اهلش نیستم و خوشم نمیاد ا ...

ميخواستم توبه كني از اين تاپيك ها نزن ديجه عجيجم😜☺️😂

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏