2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه موقع هست که آدم گیر می‌افتد ، اولش نه قصد خیانت داره و نه خودشو آدم این کار می‌دونه  ، یهو می بینه تا خر خره تو کثافت است، 

یه  نوع هست که طرف فقط تماس جسمی رو خیانت می‌دونه و غیر از اون را میگه تعامل و روابط عمومی فکر باز این مزخرفات 

یه نوع هست طرف اینقدر از خودش مطمئن است و زنش را دوست داره که وارد هر رابطه ای میشه و طبیعی است که زنها خوب بلدن آقایون را دلبسته کنن آخرش معلومه 

کمتر کسی به قصد بدجنسی و خیانت وارد رابطه عاطفی میشه معمولا به تدریج علاقه و محبت شکل می‌گیرد و کار به جای باریک می رسد یه حالتی هم هست که آدم آنم ها برای تیغ زدن میان طرف آقایون ، بعضی مردا بد نیستند اما بی اراده و در مقابل زنان شل میشن ، بهرحال عقل میگه آدم در شرایط خودشو قرار نده بیخودی با دوست شوهر خواهر و خواهر زن و همکار زن همسایه لاس نزنه چون از همین جا و چیز های پیش پا افتاده خرابکاری پیشمیاد

خدایا توبه من الان ازدواج نکردم که بخوام خدای نکرده خیانت کنم خوبه گفتم من اهلش نیستم و خوشم نمیاد ا ...

ميخواستم توبه كني از اين تاپيك ها نزن ديجه عجيجم😜☺️😂

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏