2777
2789

بلافاصله بعد از نماز صبح بدون اینکه با کسی صحبت کنی،  ۹مرتبه نادعلی کبیر به نیت فراوانی مال بخون.

ان شاءالله حاجت روا بشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نماز نمی خونم مشکلی نداره  

نه عزیزم 

این بار نماز صبحتو بخون، بعدش به همون صورت که گفتم دعا رو بخون

توکل به خدا ان شاءالله گشایش و برکت میده به پولتون💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گفتی میشه واتساپ رو دوتا گوشی باشه میشه بگی چ جوری🤔واتساپ اصلی 

یکی واتساپ اصلی رو نصب میکنی و اون یکی رو تو گوگل سرچ میکنی واتساپ وب بعد اونی که واتساپ وب هست رو وقتی باز کنی یه کد میاره که باید اسکن کنی و واتساپ رو دو تا گوشی درست میشه و اسکنر رو هم باید بری تو واتساپ اصلی سه نقطه رو بزنی و بعد دستگاه های متصل و اسکن کن درست میشه